Anyukák! Mit vehetnék 3 és fél éves kislánynak karácsonyra?
Én mindenképpen a duplót javasolom=) Azt általában szeretik a gyerekek, az óvodában nálunk több tucat duplót vesznek minden évben, annyira imádják a kicsik, nagyok egyaránt. Ha a családban valamelyik kisgyereknek szülinap névnap vagy épp karácsony van, mi mindig azt vettünk, már egy éves korukban is.
Az unokaöcsémnek tegnap volt a 4. születésnapja, ő ezt kapta tőlünk:
Nálunk ez a befutó játék, egyrészt ennek a szülők is örülnek,mert nem zenél,nem csipog, könnyen tisztítható és hát a gyerekek imádják, mert tényleg mindenféle van=)
Ha még nincs a lánykádnak duplója,akkor először én csak játékelemeket vennék, majd olyanokat amikből építkezhet is sokat=) Én a helyedben ezt venném neki:
Bocsi,ha hosszú lettem,de véleményem szerint ez az egy normális, fejlesztő, gondolkodtató játék kapható manapság.
Szerintem konyhát:
2 és fél éves lesz a kisfiam, a barátnőm kisfiának van, ő is játszik vele hosszan, és az én kisfiam is, mikor ott vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!