Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babát lehet egy éves...

Milyen babát lehet egy éves kislánynak venni karácsonyra?

Figyelt kérdés
Majdnem egy éves lesz a kislányunk karácsonykor, persze gondolkodtunk neki készségfejlesztő játékon, de én szeretnék neki venni valamilyen lányos dolgot is. Gondolkodtam olyan babán pl. amit már most értékel, de később tovább bővíthető (öltöztethető...)
2010. szept. 30. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha Barbie-szerű babára gondoltál, akkor nem hiszem, hogy a kislányod 4-5 éves koráig kibírja. Érdemes neki olyat venni, ami puhább, és lehet mozgatni a tagjait, esetleg mozog a szeme vagy a szemhéja. Ráadásnak egy babakocsi szuper lenne, tudva, hogy Karácsonyra már elkezd járni a pici. Tavasszal már fel-alá fogja tologatni! :)
2010. szept. 30. 17:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem Barbie-ra gondoltam, ahhoz még kicsi lesz:)
2010. szept. 30. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Műanyag babakocsi nagyon jó tényleg, nekünk 2 is van, imádja tologatni őket a lányom. Van játék babahordozónk is, azt is szereti.

Van olyan babánk, ami tiszta rongy az egész, kb 30 centis, de van olyan is, ami olyan, mint egy igazi baba, rongy teste van, műanyag keze lába feje van.

Nagyon szeret ezekkel játszani, kb 1 évesen kapta őket, most már majdnem 2 éves.

2010. szept. 30. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Kislányom első babája egy műanyag baba volt, hasát megnyomva nevet vagy sír, imádja, mindenhova viszi magával, kapott mellé babakocsit is, nagyon szereti tologatni.

Tesco-ban vettük,nem is volt drága.

2010. szept. 30. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:

A lányomnak ilyet vettük (pont első karácsonyára) [link]

Nagyon szereti és lehet bővíteni is hordozóval, ruhákkal, kocsival...

Szülinapjára (január 1.)kapott hozzá babakocsit (igaz, az nem a saját márkása volt, hanem egy jóval egyszerűbb) és nagyon szeret/ett vele játszani. Most 3 éves lesz, és még mindig ez a kedvenc babája.

2010. okt. 1. 06:35
 6/6 anonim ***** válasza:

2 kislány anyukájaként én azt tudom tanácsolni, hogy karácsony előtti időszakban nézz körül a nagy hipermarketekben. Tele vannak ilyenkor édes és nem drága babákkal. Az én lányom is 1 évesen kapott egy olyan rongytestű, műanyag fejű-végtagú csecsemőbabát, ami a hasát megnyomva sír, ha a cumit a szájába teszed cuppog, ha kezét nyomod azt mondja mama, ha lábát papa. Az Auchanban vettük valami potom 2-3 ezer forintos áron. 3 éve ez a kedvenc babája, még mindig hibátlanul működik, (míg a Baby Born babának fél nap után kiesett a lába)

Ilyen kicsinek jobb valami könnyebb, puhatestű babát választani, amit tud dédelgetni.

De ha teljesen műanyagból v. gumiból készültet választasz, akkor azt meg tudja a kádban az esti pancsikor fürdetni. Mi erre a célra szintén az Auchanban vettünk egy kicsi, dundifejű babát (Átlátszó táskában szokták árulni)

Mivel nálunk már elég sokféle baba található a nővérke által, így a kisebbik lányom (szintén 1 éves) egy bukfencező Moni babát fog kapni karácsonyra. Most hirdetik a Minimaxon.

2010. okt. 1. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!