Másfél éves kislánynak karácsonyra milyen könyvet vennél? Konkrét ötletet, címeket kaphatnék?
Szia!
nekem 15 hónapos a kislányom, van egy könyvsorozat,Gyöngyike óceánja,Csőri dzsungele,Leó szafarija,ezek a kedvencek,illetve a Leót most rendeltem meg,a másik kettő nagyon bevált.Ha érdekel írj,privit,küldök képet is róla.Sztem nagyon szép,érdekes könyvek és megfizethető áron.
Bartos Erika könyvei. Van nagyon sok!
Mondókás könyvek, de nagyon tudom ajánlani őket, minden gyerek odavan érte. Persze, ha van aki felolvassa, mondókázza :)
Nekünk a Zsákbamacska jött be nagyon!
Nekünk nagyon sok könyvünk van. A fiam 1,5 éves korában a vízipók csodapók abc-je könyvekért volt oda, még most is ez a kedvenc (2,5 éves). Nincs meg mind, mert nagyon drága a sorozat. Itt van még a Télapó ajándéka, felhajtható ablakú könyv.
Szerintem ebben a korban nem is az olvasás a lényeg hanem, hogy "tudjon valamit" a könyv.
Én a Telhetetlen hernyócskát tervezem megvenni.
A nagyobbik lányom ennyi idősen a keménylapos képes szótárakat imádta nagyon, a beszédtanulásban nagyon jól jöttek. Pl. Brumi szótára, vagy az Alexandra Kiadó Lépésről Lépésre sorozata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!