Mennyibe van mai világban gyereket nevelni?
19-es, a 3 évest valóban nem zavarja, hogy milyen ruhában van. Egyébként nagyon jó minőségű használt ruhákat lehet kapni ilyen kicsinek, egyszer felveszi, kinövi. Próbáld meg ezt egy tininek.
Nyilván vannak mélyszegénységben élő családok, ahol örülnek bármilyen használt ruhának, de azért egy középosztálybeli családban egy tini nem fog örülni, ha használt ruhát kap. Ki is csúfolják érte a suliban.
Nálunk pl. a fiamat csúfolják, hogy csóró, mert hogy egy darab télikabátban járt egész télen. WTF? Mégis miért vennék neki többet? Nekem is csak egy van. De bármibe bele tudnak kötni.
Nyilván ésszel kell csinálni, de a ruházkodás, főleg a cipő most már nagyon drága. Az én 15 éves lányomnak 43-as a lába, szerinted hol kapok neki női cipőt, és mennyiért? Jó, a hétköznapokban uniszex edzőcipőben jár, de évnyitóra pl. muszáj volt neki körömcipőt venni. Elárulom, soha az életben ilyen drága cipőt magamnak még nem vettem, de neki muszáj volt, és nem igazán tudtunk válogatni.
19 Igen, bizonyos korig..És utána? Ha hiszed ha nem az 5 évesem meg már látja milyen ruhái vannak a többieknek az oviban, nézik egymást, neki is olyan kell. Igen igen lehet mindenre nemet mondani persze.
Aztán lesz 11-12 éves, akkor meg még több, akkor meg már pláne nem a Marketplaceről fog ruhát kérni. Bizonyos kor után mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!