Lehetek bébiszitter?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, értek a gyerekekhez. Szeretem őket és ők is viszont szeretnek...:) Ismerőseim gyerekeire szoktam vigyázni néha, meg a húgomra rendszeresen...Szeretnék pénzt is keresni...Szívesen vigyáznék óvodás, kisiskolás gyerekekre...De rámbízná e valaki is a gyerekét? Hiszen csak 14 vagyok...:S
2008. dec. 27. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A környéken lévö anyukàkat kellene megkérdezned,vagy a helybeni vàros,faluban hirdetni magad.

Gondolom 14 évesen tul messzire se mehetnél el a lakohelyedtöl.

Anyukàd segitségét is kérhetnéd,hàtha neki van valami jo ötlete.

Valoszinü napi 1-2 oràra mehetnél,esetleg hétvégén.Komolyabbra ne nagyon szàmits,még tényleg fiatalka vagy!

Viszont rengeteg diàkmunka van,nézz körül ott is,hàtha valami megfogna azok közül is!

Sok sikert!

2008. dec. 27. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem divat a babiszitterkedés, szóval ezzel max ismerősök körében tudsz zsebpénzt keresni, de hivatalosan semmiképp. Ha viszont idősebb leszel, akkor külföldön vállalhatsz munkát, mint babysitter, ott ez bevett szokás.
2008. dec. 27. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen idősen, volt, hogy kaptam ezért pénzt. Nagyobb gyerekeket bíztak rám (pár éves és nem pár hónapos). Én is meg tudnék bízni egy fiatalabb emberben is, csak nálam még nem aktuális. Próbálkozz az ismerősök ismerőseivel, adj fel ingyen hirdetéseket a neten.
2008. dec. 27. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
bébiszitter nem lehetsz,ugyanis kiskoru vagy,és nincs tapasztalatod se arról,ha fuldoklik egy baba,vagy gyerek,hogy kell ellátnod.Kellene ehez egy vizsga egészségügyiből,meg néhány papir még.ja,meg a nagykorúság.kis babát nem hiszem hogy rád biznának,ezek miatt...
2008. dec. 28. 12:45
 5/5 anonim válasza:
ja külföldön angyon divat az au-pairkedés :)
2010. jún. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!