Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szép név a Bernardina? És...

Szép név a Bernardina? És milyen kislánynak adnátok ezt a nevet?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép, meg ritka is, csak gondban vagyok a becézési lehetőségekkel és nem tudom eldönteni, hogy komoly név-e, vagy inkább bohókás?
2010. okt. 4. 15:29
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
71%
Közönséges vagyok,egyszerűen közönséges...Fel is hívom anyut,h miért cseszett így ki velem 29 évvel ezelőtt...:D
2010. okt. 11. 08:25
 42/47 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ennyire gyerekesek!!!!
2010. okt. 11. 08:35
 43/47 anonim ***** válasza:
51%

Kik???Akik írnak,v aki megkérdezi,h tetszik-e a név,és ha nem,akkor az baj...:D Amúgy úgyse ez alapján választ nevet,ami teljesen rendben is van.Ezek a kérdések pont azért kerülnek ide,h legyen vmi,ami lavinát indít el...Szerintem.Mert nekem tök mind1,h hogy fogja hívni a gyerekét.De...Attól másról ne alkossunk véleményt...Pláne ne a neve alapján:D

Bernadett:D

2010. okt. 11. 08:47
 44/47 anonim ***** válasza:
Nem is azt mondta,hogy az összes Bernadett közönséges,csak,hogy a Bernadett név szerinte az!És gondolom úgy értette,hogy mindennapi,átlagos név é neki meg ez azért nem tetszik!Ahogy mának meg a Bernardina nem a ritkasága miatt!Ennyi...fifti-fifti ha úgy akarod! :D
2010. okt. 11. 08:54
 45/47 anonim ***** válasza:
51%

Naaa,nem vettem ám a szívemre...Különben sem én választottam magamnak...Csak a véleményemet írtam.Aztán vki írt hozzá,az meg tetszett,azért reagáltam rá:DHa Facebook-on lennénk,tuti like-oltam volna...Szóval csak ezért "válaszoltam" rá...Na,sziasztok:D

B........:D

2010. okt. 11. 09:00
 46/47 A kérdező kommentje:

Kedves Október 11. 08:07!

Te aztán jól megfogalmaztad a dolgokat! Nem kis beleérző képességed van! :) Köszönöm szépen a választ, nagyon tetszett, amiket írtál! :) És mostmár szerintem csak ezek a dolgok fognak eszembe jutni erről a névről! Tényleg ilyen!

És utolagos elnézést kérek minden Bernadettől, szerintem semmi baj nincs a névvel, csak egyszerűen gyakori, én meg nem szeretem a gyakori neveket!

2010. okt. 11. 10:06
 47/47 anonim ***** válasza:

régi kérdés, de ez a név szerintem borzalmas.

Bernadett gyakori? szerintem egy csöppet se, én nem sokat ismerek, akit igen, azok 40 körüliek, fiatalabbat egyet se.

2016. okt. 2. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!