Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert erzem ezt? Mi a baj velem?

Miert erzem ezt? Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Van egy 3 eves kislanyom, de nem erzem azt a hatalmas nagy szeretet iranta. Ellatom es mindent megadok neki, de nem erzem azt, amit “illene”. Amiota megszuletett nagyon nehezen elem meg az anyasagot. De nem ertem miert erzem ezt az uresseget, mi lehet a baj velem?!
2023. febr. 4. 09:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Én nem érzem szar anyának magam amiért örülök hogy alszik és végre magam lehetek. Hisz egész nap ellátom mind érzelmileg mind fizikailag,akkor este miért ne várhatnám, hogy aludjon és akkor kicsit magam lehetek? Akkor lennék szar anya ha egész nap tojnék rá és ennek ellenére este alig várnám, hogy lepasszolhassam.

Az én férjem hálistennek kiveszi a részét a gyereknevelésben,ha nem tette volna elhagyom...

2023. febr. 4. 15:16
 12/13 Mazipa ***** válasza:

Jajj, ezt a szaranyazast ugy utalom! A szar Anya nem itt kezdodik. Aki veri a gyereket agyba, fine, az szar Anya. Akinek a gyereket csupa mocsok,El van hanyagokva,nem kap enni,az szar Anya. Aki erzelmileg zsarolja, manipulalja, ratelepszik a gyerekekre,az szar Anya.

Szerintem. Senki sem tokeletes. Szerintem az a lenyeg,hogy meg tegy Minden Toled telhetot.

2023. febr. 4. 15:42
 13/13 Mazipa ***** válasza:

Utolso vagyok.

Kerdezo,fwlismerted,hogy valami nincs rendben,igy tudsz elkene tennis! Ez a lenyeg!

2023. febr. 4. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!