Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert erzem ezt? Mi a baj velem?

Miert erzem ezt? Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Van egy 3 eves kislanyom, de nem erzem azt a hatalmas nagy szeretet iranta. Ellatom es mindent megadok neki, de nem erzem azt, amit “illene”. Amiota megszuletett nagyon nehezen elem meg az anyasagot. De nem ertem miert erzem ezt az uresseget, mi lehet a baj velem?!
2023. febr. 4. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Amikor 100-ra hozza ugyanazt q könyvet mesélni nekem sincs csillámpónis hangulatom,de attól még szeretem.Ez a juuuj de jó anyának lenni érzés, csak a neten létezik vagy helikopter anyáknak.😉
2023. febr. 4. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Miért, mit "illene"? Csak masok elmondásából tudod, de az emberek folyton vetítenek meg túloznak. Nem mindenki éli meg ugyanúgy az anyaságot. A kisgyerekes lét szívás. Egyedül neveled, vagy az apja nem vesz részt? Van segítséged? Van, aki tehermentesítsen néha?
2023. febr. 4. 10:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Van segitsegem boven. Az apja es anyam is sokat segit. Raadasul dolgozom is, szoval, nem en vagyok itthon vele 0-24-ban. Nem erzem normalisnak, amit erzek.
2023. febr. 4. 10:23
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Akkor miert nem keresel egy pszichológust?
2023. febr. 4. 10:29
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Én egyedül nevelem (elvált vagyok), és mindig alig várom hogy lathatasra menjen vagy a mamaja elvigye egy kicsit szinte az órákat számolom vissza. Ugyanígy az esti lefekvest is mindig nagyon várom hogy végre csinálhassak valamit ami örömet okoz. Én érzem a szeretetet (pl ösztönösen sokat puszilgatom, aggódok ha beteg) viszont nem érzem azt hogy szívesebben töltöm vele az időt mint kb bármi mással.
2023. febr. 4. 10:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Tervben van. Nem tudom, hogy ez lehet depresszio? Vagy csak egyszeruen nem vagyok anyanak valo.
2023. febr. 4. 10:36
 7/13 Mazipa ***** válasza:
87%

Kedves elso.

A jujj de jo anyanak Lenni erzes letezik,az mas kerdes,hogy nem mindenkinel. En Minden nap halat adok azert,hogy anyuka lehetek,es elvezem a veluk toltott idot.

Igen,vannak nehezebb napok, de meg sosem ereztem ugy,hogy inkabb nem kene.

Kedves kerdezo,

Nem mindenkinel egyformak az anyasag,sot szerintem benne van,hogy depresszios vagy. Szerintem mindenkepp menj pszichologushoz,es ez legyen prioritas,Mert az,hogy uresseget erzel,az gyerek nelkul sem normalis.

Kitartast,es sok sikert kivanok!

2023. febr. 4. 11:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam helikopter anyának, és az érzéseim sem csak a neten léteznek, de én nagyon szeretek anya lenni. Sajnálom, ha valaki szerint ezeket az érzéseket csak ide kamuzom. Hiszen olyan sok értelme lenne erről (is) hazudozni egy anonim oldalon 😂

Szerintem sem normális az üresség érzés. Néha-néha oké, de állandóan nem. A helyedben pszichológus mellett átgondolnám nincs-e valami gond az emésztésemmel. Hülyén hangzik, de bizonyítottan van összefüggés a mikrobiom és a mentális, és lelki állapotok/betegségek között.

2023. febr. 4. 12:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Miért nem szerethetem ha netán a 600.-ik bogyó és babóca könyv olvasás nem tölt el a "juj de jooooo anyának lenni" lenni érzés? Imádom a kislányom,de igenis vannak fárasztóbb napok és hiszem hogy a szuperanyáknak is vannak fárasztó napok szeretet ide vagy oda🙄 azért nem hiszem hogy boldogságtól ragyogva nézed a hajnali kettőkor üvöltő fogfájós gyereket🤣

Kérdező, csak munka van és gyerek,ki vagy merülve. Néha pár órára csinálj olyat ami jókedvre derít, barátnőzés,kávézó,fodrász stb.

2023. febr. 4. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a kislányom, szerintem szuper szerencsések vagyunk vele, mert az elejétől fogva jól alszik, eddig 1x volt beteg 2 év alatt és tényleg kb semmi negatívumról nem tudok beszámolni. Nem voltak átvirrasztott éjszakák, a kimerültséget is csak hírből ismerem. DE még így is a legtöbb nap alig várom az esti altatást, hogy végre egy kicsit nélküle is legyek. Igaz, én 0-24-ben itthon vagyok vele és férjem az esti fürdetesén kívül mást nem tesz hozzá a dologhoz. De ettől pl én is sokszor szar anyának érzem magam, hogy alig várom, hogy végre elaludjon és leülhessek mást csinálni. Nem tudom, hogy ez normális érzés-e vagy sem.
2023. febr. 4. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!