Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiszurattad a kislányod fülét?

Kiszurattad a kislányod fülét?

Figyelt kérdés

2023. jan. 31. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém még csak 3 hónapos, nem kérte, de kiszúrattam, mert fiúnak nézte mindenki.
2023. jan. 31. 18:35
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Igen mikor kerte a fulit.

A nagylanyom 7 evesen majd 10 evesen kivette. Evekig nem volt benne semmi. Most 16db piercing van benne 21 eves 😁 18 evesen szuratta az elsot.

2023. jan. 31. 20:56
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Két lányom van, 1 és 6 évesek. Egyiknek sincs, mert nem döntök helyettük egy ilyen dologról. Majd ha szeretnének, akkor lehet, de később. A másik ok, hogy nekem nagyon visszataszító látvány egy szép kisbabán a fülbevaló. Giccses, már-már romás (nekem, ízlések és pofonok ugye), úgyhogy kizárt, hogy elrontsam az összképet egy giccses cuccal.
2023. jan. 31. 22:24
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Majd ha kéri, lesz.
2023. jan. 31. 22:54
 15/22 Kolyokfoglalkoztato ***** válasza:
82%
Nekem voltak vele ellenérzéseim, amikor még baba volt. Aztán 7 évesen ő kérte, mert minden osztálytársának már volt. Akkor azt kapta szülinapi ajándékba.
2023. febr. 1. 10:01
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

9 honaposan kapott a lanyom fulbevalot. Nem fajt neki, gyorsan vegeztunk, eszre sem vette, el volt terelve a figyelme mesevel.

En kiskamasz voltam, mikor kiszurtak a fulem. Annyira ra voltam gorcsolve, hogy vegul a noverem ott elottem szuratott egy plusz lyukat a fulebe, hogy lassam nem faj. Ismeros kislanya szinten igy jart, szeretett volna fulbevalot nagyon, aztan annyira felt a proceduratol, hogy sikerult honapokig huzni-halasztani a dolgot. Szoval en meg most akartam letudni a dolgot, a fentebb leirtak miatt. De persze mindenki ugy idoziti ezt, ahogy a legjobbnak gondolja :)

2023. febr. 1. 15:48
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Sosem dönteném ilyen kérdésben a gyerek feje fölött. A kisbabáknak nem nem fáj, csak nem tudnak szólni, csak sírni.. majd ha szeretne fülbevalót, első kérésre elviszem. Arról nem beszélve, milyen röhejes egy kisbaba fülében egy fülbevaló. Minek? Anyának meg apának maximum.. a gyereknek semmi előnye belőle.
2023. febr. 2. 00:09
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

Ha kéri, kap… Szerintem ez akkor is a szülő döntése, akármikor kéri a gyerek 18 éves kora előtt. Legfeljebb azt lehet mondani, hogy de hát te kérted, amikor hároméves voltál…

Az én lányomnak van, egyévesen kapta. Nem kérte. Mi szerettük volna, hogy legyen neki. Szép, jól áll neki. Semmi giccs nincs benne szerintem, nekünk tetszik. Ő sokszor megnézi az enyémet, és mutatja, hogy neki is van.

2023. febr. 3. 16:40
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem, 2023-ban nem lyukaszgatom a gyerekem testét a beleegyezése nélkül. Majd ha szeretne fülbevalót, kap.
2023. febr. 3. 17:11
 20/22 anonim ***** válasza:
35%
Ez nekem fura, hogy mindenki azzal jön, hogy majd ha a kislány kéri. Én nagyon modern felfogású vagyok, sőt, engem már inkább azzal idegesítenek, hogy túlságosan a legújabb kutatások alapján próbálok nevelni, nem a régi módszerek szerint... De a kislányunk fülét az első oltása után a gyerekorvos kilyukasztotta és kapott szép fülbevalót, természetesen biztonságosat. Eszembe nem jutott, hogy ne így tegyek, hiszen kislány. Pedig ÉN feminista vagyok, stb stb...
2023. febr. 4. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!