Valaki bánta már meg hogy kiszúratta az orrát?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, a szüleim nagyjából beleegyeztek hogy lehet piercingem. Szeretnék egyet az orromba, de félek hogy megbánom, esetleg begyulladt, sebes lesz vagy hasonló.. Valaki leírná nekem a tapasztalatait ezzel kapcsolatban?:D2020. máj. 6. 00:24
1/5 anonim válasza:
Nekem többszőr volt szúrva, nem lesz seb semmi nem látszik és ha nem teszed be hamar össze is forr. Utána nyoma sincs.
Viszont nekem állandóan kijött és elhagytam. Pici kő volt.
2/5 anonim válasza:
Nekem kb fél éven keresztül be volt gyulladva. És nagyon fájt gyulladás közben. De ebben az a vicc hogy közvetlen szuratas után nem jelentkezett ez a panasz csak rá kB 3 hétre. Amúgy maga a procedúra nem vészes pedig a szó szoros értelmében rettegek a tutol. A szúrás nem vészes inkább az fáj amikor a PC-t dugják át rajta.
3/5 anonim válasza:
#2/2 vagyok. Én csak karikát hordok nem pöttyöt szóval csak etéren van tapasztalatom. De nem hinném hogy érzés terén a kettő között olyan nagy különbség lenne.
4/5 anonim válasza:
Nekem nem volt bajom vele és nem látszik a helye. Szintén 16 évesen csináltattam, kb 4 év után elhagytam és nem akartam másikat venni. Egyébként nem gyulladt be, nem volt sebes.
A szemöldököm már más kérdés. 18 évesen csináltattam piercinget, azzal se volt gond végülis. Feldagadt eleinte, de gyorsan gyógyult. Viszont kivettem 22 évesen és még most is látszik a helye, 8 évvel később.
5/5 anonim válasza:
15 voltam amikor megcsináltattam de nagyon lentre lett szúrva 3 nap múlva kivettem megbántam
Az összes többi közül ez fájt a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!