A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem, de hamarosan kifogom
Nem és nem is fogom
63 szavazat
1/22 anonim válasza:
3 éves, még nem kérte. Ha majd kéri, kap.
3/22 anonim válasza:
Mi lövettük. 1 évig az volt benne,amit belelőtt a gép. Utána kapott kis arany gyermekfülbevalót. Azóta is az van a fülében,7 éves.
Soha semmi probléma nem volt vele. Semmi.
4/22 anonim válasza:
4: tesóm rettenetesen ki van varrva, mindkét karja és felsőteste, emiatt lányom egy éve mondogatja hogy hova és mit szeretné magán :-)
5/22 anonim válasza:
Már bocsánat 6-os, de nekem van több piercingem és több tetoválásom is. Emellett házas vagyok, gyerekünk is van. 2 diplomám van és 2 idegen nyelvet beszélek. Az útszéli r.banctól elég messze állok…
6/22 anonim válasza:
Tavasszal lesz 3 a lányom, nincs fülbevalója. Azt mondja, majd ha nagy lesz, akkor lesz neki is. Még várok vele, és ha tényleg szeretné, akkor kilövetjük neki.
Nekem sem volt kb 12 éves koromig.
7/22 anonim válasza:
Nem és még nem is kérte, 7 éves.
Nekem 3 éves korom óta van, én akkor kértem.
8/22 anonim válasza:
Én is 9 évesen kértem, akkor lett kilövetve. Két lányom van, nekem nagyon furcsa látvány baba fülében a fülbevaló, szóval nem kaptak még. Majd ha kérnek, akkor kapnak.
9/22 anonim válasza:
3 és fél évesen ő kérte, addig eszembe nem jutott volna kilövetni a fülét. A kishugának is akkor lesz amikor majd kéri, ha kéri.
10/22 anonim válasza:
3 lányunk van. Egyiknek sincs. Majd ha ők kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!