Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babalátogatóba, újszülöttnek...

Babalátogatóba, újszülöttnek milyen ajándékot vigyek?

Figyelt kérdés
Kisruha kizárva,szinte mindenük megvan.Valami ötletes dolgot szeretnék.
2010. okt. 4. 09:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én annak örültem a legjobban, ha valami egészséges dolgot hoztak (gyümölcs, -lé), vagy mégjobb, ha ebédet, különösen a salátának örültem.

babának pl.csörgő plüss labda.

2010. okt. 4. 12:11
 12/15 anonim ***** válasza:
nekünka baba hálózsák vált be nagyon, reméltem, hogy kapunk valakitől. végül mi vettük meg. érdemes legalább 74-est venni, hogy ne nője ki túl hamar.
2010. okt. 4. 12:14
 13/15 anonim válasza:

Pelenka, positörlő...ezek nagyon hasznosak.

Fotóalbum. kis kép a baba adataival.(Ebben tudok segíteni is!)

[link]

2010. okt. 4. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:
én is az ebédnek örültem a legjobban:) Egy szép nagy tál rántotthusi vagy fasírt, egy rakat töltöttkáposzta... mindenemet odaadtam volna értük:) Mikor jöttek a vidéki rokonok és kezdte kipakolni nagynéném a házi sajtot, szál kolbászt, édes hagymát, szalonnát.. hű de örültem neki. Mostmár 8 hónapos, mostmár a pelusnak örülnék inkább, de szülés után a kaja jobban esett.
2010. okt. 4. 20:31
 15/15 viki_sunshine válasza:
kisruhát és cipőt én se vennék! azt mindenki maga tudja, hogy milyet szeretne venni a gyerkőcnek
2016. aug. 8. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!