Idősebb férfi + gyerekvállalás? Hasonló helyzetben voltatok esetleg? Hogy alakult az életetek később?
1,5 éve vagyok vele, kicsivel több, mint 1 éve élünk együtt.
Volt már szó eljegyzésről, komoly ez közöttünk. Van közöttünk korkülönbség, de semmi hátrányát, akadályát nem látjuk, az én családom is jól fogadta, szeretik a páromat nagyon.
Viszont ő az ismerkedésünk elején mondta, hogy eddig sem akart gyereket, nem valószínű, hogy meggondolná magát. Én sem éreztem soha azt a hatalmas vágyat, hogy valaha legyen babám, a felelősség is riaszt, meg hogy onnantól kezdve még saját magamnak sem lehetnék az első. Azóta ez persze változott, rájöttem, hogy a gyereknevelést is lehet úgy csinálni, hogy az a szülőknek és a gyereknek is jó legyen, nem szégyen, ha van bébiszitter, külső segítség, akármi.
A lényeg, hogy mostanában többször volt szó arról, hogy esetleg lehetne családunk... Nem csak mi ketten, hanem kisbabával, gyerekkel. Nem most, hanem 1-2 év múlva.
Ő akkor lesz 46 éves, én pedig 25.
Kérdeztem, hogy komolyan gondolja-e, vagy azért akarja, mert úgy érzi, boldog lennék anyaként? Mondta, hogy teljesen komolyan, azóta változott ez benne, hogy együtt vagyunk, együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!