Szülés veszélyei? Milyen problémák léphetnek fel? És milyen maradandó károsodás lehet szülés után odalent?
Egyszer élünk.
Ha te az életed több mint várható felét rosszul akarod leélni, akkor az a te dolgod.
Az meg az enyém hogy mit szeretnék a lehető legkisebb szenvedéssel.
Elég ódivatú férfias gondolkodás ez.
Nektek teljesen mindegy, a cerka működjön, működni is fog, mert nem fogsz kihordani gyereket, talán még a szemetet sem.
Kerdezo, szerintem kerd ki egy nogyogyasz velemenyet,tapasztalatom. Mond El neki nyugodtan,mitol tartasz. Nem vagyunk egyformak. Van aki az eletem aran is szul gyereket,van meg azert sem,Mert tart a striaktol. Ezt te ugyis erezni fogod.
En is feltem a lehetseges szovodmenyektol,de en annyira nagyon szerettem volna gyereket,es anyuka Lennie,hogy eszembe sem jutott hezitalni,sot evkig kuzdottunk,mire sikerult.
Ha a testi valtozasoktol felsz,de ugy erzes, szeretnel Anya Lennie,es felnevelni egy-ket gyereket,ott az orokbefofadas.
Azert szerintem manapsag mar tenyleg ritka a durva, tartos serules. A fajdalom meg elalhalvanyul annyira,hogy meg akarjunk tobbedik gyereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!