Szülés veszélyei? Milyen problémák léphetnek fel? És milyen maradandó károsodás lehet szülés után odalent?
A leggyakoribb szovodmeny huvelyi- szulesnel szerintem a huvelyfali es gat repedes. Szerintem ezekre vagy gatmetszesre lehet azert szamitani. Ezeket osszevarrjak, es jobb esetben a hat het gyermekagy alatt rendbejon. Amitol en tartottam az az ilyen harmad, meg negyedfoku repedesek,ahol mar Minden reped,es ugy kell oszestoppolni. Elofordulhat inkontinencia, ez tornaval a legtobb esetben orvosolhato. Es igen, olyan is lehet, hogy valaki a szekletet nem kepes tartani, de ez mar eleg ritka. A mehsullyedes is gyakori. Csaszar utan nekem pl hasfali servem lett, mutetre varok.
A tobbit, dent emlitett szovodmeny is altalaban ha massal nem is, de mutettel korrigalhato, de ehhez szukseges, hogy a kismamak ne szegyenloskodjon, hanem szoljon, ha valami nem Jo.
A babara nezve is vannak kockazatok, bar ezt nem kerdezted.
Amugy a szules utan I sex meg a hormonoktol is lehet rosszabb akar, PL ha nincs libido, van viszont huvely szarazsag. Ezeket is az Ido gyogyitja leginkabb.
Hat nem tudom miert kell ennyire megkerdojelezni, amikor sokan a "maradando karosodasok" ellenere bevallaljak a 2. meg 3. gyereket is 😅
Azt tanacsolom, hogy ilyenek miatt ne aggodj, ha megszuletik a gyereked utana nem nagyon lesz idod ilyenekkel foglalkozni, sot, egy ido utan mindenkinek muszaj lesz elfogadnia a testet, annak amilyen. :)
"Azt tanacsolom, hogy ilyenek miatt ne aggodj, ha megszuletik a gyereked utana nem nagyon lesz idod ilyenekkel foglalkozni"
Tipik ősanya vibe. Megvan a gyerek, többet hajat sem kell mosni!
És de, szerintem a Kérdezőt később is baromira fogja zavarni, hogy amíg a gyerek elhagyja a pelenkát, ő a szülésből maradt inkontinencia miatt nem hagyhatja el, például...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!