Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukàk akik nem vezettek...

Anyukàk akik nem vezettek gyerek elött mivel vettétek rà magatokat a jogosítvànyra?

Figyelt kérdés

Eddig elvoltam így csak koràbban albiztam a vàrosban hàzat venni viszont ott lehetetlen lett volna, csak falun sikerült 25km-re

Még van idöm de màr melòba jàrni, oviba vinni is bajos lenne.Kellene az a jogsi.... De nemtudom ràvenni magam

Ti mivel vettétek rà magatokat?

2023. jan. 29. 18:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
71%

Elozo vagyok, ja , es ugy vagyok vele, ha a 85 evesek is vigan furikaznak, akkor en is tudok ! Erot kell venni magadon.

Kulfoldon lakom, itt 95 ev az atlageletkor, ugyhogy 80-85 evesek meg siman vezetnek, tobb szaz km-eket is. Ha ok is, akkor nehogy mar en gagyiskodjak itt 40 evesen.

2023. jan. 30. 00:46
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Én is azért próbáltam megcsinálni, hogy a gyerekeket tudjam hozni-vinni. Soha nem akartam vezetni, kocsiban nem érzem magam biztonságban. Budapesten lakunk. A férjem erőltette, hogy az nem létezik, hogy nekem ne menne (neki sincs jogsija). Nekem sajnos a szokásosnál sokkal több gyakorlat kellett, ez sokkal többe is került, de végül mégsem tudok vezetni... Ha bármi történik, reflexből becsukom a szememet és legyünk őszinték, vakon vezetni nem túl biztonságos, ráadásul már rémálmaim lettek tőle, sikítozva ébredtem (és ébresztettem a családot), mert állandóan azt álmodtam, hogy balesetünk volt, elütöttem valakit... 2 évig próbálkoztam, végül beláttuk, hogy ez nekem tényleg nem megy.
2023. jan. 30. 05:12
 23/44 anonim ***** válasza:
96%
Kb fél évvel sikeres vizsgám után baleseteztem, totálkárosra tört a kocsi, én szerencsére megusztam zúzodással. Áttértek a sávomba és elkapott. Azóta nem vezettem, nem ér annyit.
2023. jan. 30. 05:55
 24/44 anonim ***** válasza:
96%

Nekem nincs Magyarországon Pesten éltem tömegközlekedési eszközel bárhová eljutottam

Most külföldön élünk egy faluban még sincs jogsim,vonattal közlekedem vagy busszal.

Kirándulni is tudunk etöl még.

Férjemnek van jogsija.

2023. jan. 30. 05:56
 25/44 anonim ***** válasza:
90%
Nekem muszáj volt, ezért terhesen leraktam. 36 hetesen vizsgáztam és bár azóta nem sokat vezettem, de tudom, hogy hamarosan amikor kezdődik az óvoda (jövőre) akkor máris hasznos lesz a jogosítvány. Nem szeretek vezetni én sem. Stresszes vagyok tőle, de ha nem fogok vezetni, akkor ki fogja hordani a gyerekeket ide-oda? Plusz a munka is ott van. Kocsi nélkül manapság már halott az ember. Ezért én így vettem rá magamat és a férjem is nagyon hajtogatta, hogy muszáj leraknom a jogsit.
2023. jan. 30. 08:17
 26/44 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a kedvező nem arra kíváncsi, hogy ki milyen traumatikus élmény miatt nem vezet... Hanem arra, hogy ki miért vezet. Miért kell beparáztatni?
2023. jan. 30. 09:26
 27/44 anonim ***** válasza:
38%

Nincs is jobb, mikor a sok kis parás mazsola a leharcolt anyakocsikkal felszabadul az utakra, aztán 45-nél megáll a kilométeróra, mert "jaj ott a gyerek és véletlenül sem merjük felvenni a forgalom ritmusát"...

Kérdező, ha rettegsz, kérlek, ne akarj jogosítványt. Nincs rosszabb egy bizonytalan sofőrnél az utakon. Nem csak magadra jelentesz veszélyt, hanem a többi vezetőre is!

2023. jan. 30. 12:12
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, 27-es, hogy elméletben igazad van, de manapság annyira alap a jogsi, hogy gyerekkel meghalsz nélküle. Ezért van annyi béna mazsola az utakon (pl.én), mert nem Budapest belvárosában élünk, és itt normális tömegközlekedés híján nem tudom a gyereket autó nélkül elvinni se edzésre, se orvoshoz, sehova. Még egy cipővásárlás is kihívás volt jogsi nélkül, a másfél óránként járó Auchan buszhoz igazodva. Sokan boldogabbak lennénk, ha meg lehetne oldani autó nélkúl.
2023. jan. 30. 12:30
 29/44 anonim ***** válasza:
96%

27-es, tudod a legtobben nem Bp. belvarsoaban elnek, hogy minden karnyujtasnyira van gyalog.

Tolunk a falubol pl. orankent van busz, pl.vasarnap reggel 11 kor van az elso !

Hogy vigyem a gyereket akarhova is ?

Jo , tudok rendelni a Tescobol, nem arrol van szo, de ha a gyereknek edzese van, vagy partira megy, ne miattam ne jusson mar el, mert nincs busz.

En is utalok vezetni, gyulok, felek, de a muszaj nagy ur.

2023. jan. 30. 12:36
 30/44 anonim ***** válasza:
96%
27: ember, az megvan, hogy szinte mindenki ilyen bizonytalanul, tipikus “első autóval” kezdi a vezetést friss jogsival, nem csak az anyukák? :D Mellesleg mennyivel jobb mondjuk egy 20 éves “gyerek” egy nála idősebb, lerúgott BMW-ben száguldozva?
2023. jan. 30. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!