Tényleg ciki és lesajnálnivaló ha egy anya vagy apa, válás után nem keres párkapcsolatot, hanem úgymond a "gyereknek szenteli az életét"? Nem mártírságból, hanem mert így érzi boldognak és kiegyensúlyozottnak magát.
#8-as vagyok. Látom le lettem pontozva, bár nem értem miért.
Attól, hogy egyedül voltam a gyerekkel, nem telepedtem rá. Nem körülötte forgott minden.
Eleinte még az apja elvitte 2-3 hetente hétvégére. Olyankor mentem minden felé, nem ültem otthon sírva, hogy bárcsak otthon lenne. Nyilván volt párkapcsolatom is, csak mondjuk nem olyan jellegű, hogy össze is költözzünk.
Amikor már a gyerek apja kezdett felszívódni, addigra volt akkora a lányom, hogy ment barátokhoz, ott aludt. Tök jól elvolt és a mai napig is elvan nélkülem. Ahogy én is nélküle. Azért, mert valaki egyedül neveli a gyereket, nem feltétlenül telepszik rá, és nem csak a gyerek körül forog az élete.
Volt, hogy biciklizni mentem, amikor nem volt otthon, volt, hogy barátokkal moziba, vacsorázni, bármi. Vagy csak otthon filmeztem. És azt is élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!