Gyermeked keresztelőjére milyen aprósággal lepted meg a keresztszüleit?
Azoknak szól a kérdés, akik vettek, vagy van ötletük, nem az "én nem vettem/fölösleges" stb. válaszokra vagyok kíváncsi.
Szeretnék valami apróságot venni, emléket a keresztszülőknek, de igazából ötletem sincs, hogy mi lehetne az, ami nem csak egy újabb porfogó.
Köszi ha megosztod a tapasztalatodat! :)
Oké
De ez olyan, mintha a szülinapos adna ajándékot a vendégeinek, vagy a tanúnak a házaspàr…
Szóval így ötletet admi is nehéz.
Esetleg szép keretes kèp a gyerkőcről
Vagy közös lépnazzal a keresztszülővel.
Ha nagyon akarsz valamit adni, akkor valami képet a gyerekről.
Egyébként én se értem, mert a keresztszülők adnak, nem fordítva.
Mennyi funkcionális analfabéta.... "Azoknak szól a kérdés, akik vettek, vagy van ötletük, nem az "én nem vettem/fölösleges" stb. válaszokra vagyok kíváncsi."
Pandora karkotore kapott egy kislány medált.
ha elolvastátok volna, írtam, hogy EMLÈKET. nem kifejezetten ajándékot, hanem éppen ezért apróságot, hogy valami emlék mégiscsak legyen a keresztelorol, ami nem fotó, azt nyilván kapnak majd.
az 5os valaszolonak köszönöm. hiába pontoztatok le, kb ő adta az egyetlen normális választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!