Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyermeketek keresztelőjén...

A gyermeketek keresztelőjén adtatok ajándékot a keresztszülőknek? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem adtunk... Utána kaptak a keresztelőn készült fényképekből. Esetleg összeállítasz egy kis albumot.... Egyébként sem szokás nekik ajándékot adni.
2010. máj. 17. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor jó, ha nem szokás. Nagyon szeretem őket, jobban állnak mint mi, anyagilag, ha jönnek látogatóba, keresztelőre, nekünk is hoznak ajándékot, pénzt, a kicsinek ruhácskát rengeteget, a keresztelőn szép ajándékot kapott a fiam, nem szeretném, ha megsértődnének. Este átmentettük a képeket, digitális formátumban ők is megkapták. Nyáron megyünk hozzájuk látogatóba (elég messze élünk egymástól), szeretnénk nekik valami komolyabb ajándékot vinni, jövőre konfirmál a fiuk, akkor is oda szeretnénk nekik tenni a részünket rendesen. Csak most is annyi mindent kapott a kicsi, kicsit szégyelltem magam miatta...
2010. máj. 17. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:
A fényképek és esetleg egy bor, egy kis édesség, de más szerintem nem kell. Majd amikor titeket hívnak vissza, akkor kompenzálhatsz:)
2010. máj. 17. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!