Szoptatós anyukák, mikor jött meg először szülés után? Volt változás a korábbi menstruációhoz képest?
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 16:26
11/30 anonim válasza:
10 hónap után. Az elején kb ugyanolyan volt, aztán két év alatt eljutottunk oda, hogy semmit nem érzek és kb 3 napig van meg, nagyon kevés.
12/30 anonim válasza:
13 honap utan mikor mar nem volt tejem. Elotte nagyon gorcsoltem most viszont a derekam faj elotte.
13/30 anonim válasza:
6. hetre, peches voltam. Iszsz baba volt, es 3 eves koraig szoptattam.
14/30 anonim válasza:
4 hónap után, kicsit hosszabb lett a ciklusom
15/30 anonim válasza:
Igény szerinti szoptatás mellett 6 hónap után, erősebb mint volt, más nem változott.
16/30 anonim válasza:
7-9 hónap után
Az első mindig 1-2 napos volt
Nekem kevesebb lett kevesebb görccsel, 3-4 napos lett.
Utàna könnyen terhes lettem, amikor akartam mindezek ellenére.
17/30 anonim válasza:
Elsővel a 8. héten, onnantól napra pontos is lett.
Másodikkal 5. hónapban, onnantól szintén napra pontosan jött. Mennyiség csökkent.
Szoptatásba nem kavart be.
18/30 anonim válasza:
4 hónapos a babám, most jött meg másodikra és csak 2 napot késett. Nem görcsöl egyáltalán. Gyenge a mennyiség is.
19/30 anonim válasza:
8. Hónapban. 40 napod lett a ciklusom és alig véreztem.
20/30 anonim válasza:
8. héten, és rendszeres is lett. A ciklusom hossza nem változott, mennyiségre kevesebb lett a vérzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!