Kis korkülönbséged szülők, ti is megkapjátok ezt?
2 gyerekünk van. 1 és 3 évesek. A 2gyerek közt volt egy vetélésem. Minfet terveztük (vagyis a terhességeket, a vetélést nem) több gyereket nem akarunk.
Ma a 3.embertől kaptuk meg az elmúlt időben, hogy mi biztos éjjel nappal szexelünk, hogy így születtek a gyerekek.
Mintha 2 gyerek mellett amúgy lehet éjjel nappal szexelni 🤦♀️
De most komolyan. Ha valaki így szül, egyből azt kell levonni belőle, h mint a nyulak, csak azt csináljuk éjjel nappal?!
Hogy reagálnátok rá? Én csak lefagytam kb minden alkalommal.
Lányom konkrétan egyetlen védekezés nélküli alkalomból fogant meg. Félig-meddig terveztük akkor már a második gyereket, de még úgy igazán nem mondtuk ki, hogy na MOST elkezdjük a próbálkozást. Szóval együtt voltunk egyszer, utána úgy alakult, hogy kb 2-3 hétig nem (férjem beteg lett), és terhes lettem vele.
Nyugodtan mondd meg, hogy nem kell éjjel-nappal k.félni, elég "csak" nagyon termékenynek lenni.
3!
Nalunk a nagy fogant 1 alkalomból. Szóval tudom miről beszélsz. Mi terveztük, csak abban a hónapban 1 alkalmunk volt egyéb okok miatt
1! Ez jó :D
Ezt éppen nem. De tapasztaltam többször, akár ellentétes okokból is, hogy ha valaki rosszindulatú megjegyzéseket szeretne tenni, az fog is, és talál hozzá témát.
Én ezekre a zavarba hozóan őszinte és nyílt válaszokat kedvelem, esetleg visszakérdezéssel, és nem engedek terelni vagy elviccelni. Nevezzetek kicsinyesnek, de hatékonyan szeretném megvédeni magam az undok beszólásoktól.
Hat nemtudom, milyen korokben mozogsz te ?
En nem ilyen proli nepseggel vagyok egy tarsasagban, sot nem is talalkozok ilyenekkel.
A csaladom normalis, a baratokkal meg egy szinten vagyunk (es nem ezen ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!