Bizarr kérdés, de Ti melyik szót használjátok a gyerekkel a nemi szervre?
Figyelt kérdés
A gyerekkel egymás közt melyik szinonimát szoktátok mondani? Hány éves? Mettől meddig melyik szót használjátok életkorban, a nemi szervre?2023. jan. 19. 16:08
1/15 anonim válasza:
3.5 éves a fiam. Neki kukaca van, a hugának meg punusa.
2/15 anonim válasza:
5 éves lány - nuni vagy nunus, 3 éves fiú - fütyi vagy kukac.
Sosem volt más, később sem hiszem, hogy változna. Sőt remélem egy idő (felvilágosítás után) nem is kerül szóba napi szinten.
3/15 anonim válasza:
Fiam van, fütyije van, a lányoknak meg nunija.
Barátnőméknél biga van a fiúknak.
5/15 anonim válasza:
Simán punci,apának meg fütyije van.
6/15 anonim válasza:
Fiú 3 éves
Kukac, kuki,
Lány 4 éves
Punci, puncus, nuni
De ha azt mondom nemiszerv, akkor is tudjàk mit jelent..
múltkor a lányomon meglepődtem, hogy a hímvessző szót is ismeri
( koràbban orvosnál használtam, smikor a fiamnak picit piros volt, ès kérdeztem, a lányom is jelen volt.. megjegyezhette)
7/15 anonim válasza:
Fiu, ovodas, kuki.
Az apja nincs jelen az eletunkben , igy a ferfi nemi szervet nem szolitjuk sehogy , a lanyoket egyszeruen popi 😂
9/15 anonim válasza:
Kukac, nuni. A taknyot cicakakinakhivtuk, a 9 eves is ugy hivja meg az ovodas is. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!