A szélcsőt csak akkor használjátok, ha konkrétan fáj a hasa a babának, vagy attól függetlenül is?
Teljesen kihagytam.
Azt mondták csak végső esetben használjuk..
Megoldottuk tornával, cseresznyemag párnával
Sok ringatással, probiotikummal.
Valahogy nekem ez durva beavatkozás.
Annál később tanulja meg maga az önnálló pukizást szerintem.
Nem vagyok kúp stb ellen.. de ezt tenyleg caak végső esetben ( volt itthon szélcsövünk)
1x sem hasznaltunk szélcsövet. Nem is láttam még olyat. Persze tudom, hogy létezik.
Tornáztattuk, hajszárítóztuk a hasát (ügyelve a biztonságra persze, ruhában), ringattuk, figyeltünk, hogy kakiljon 4 naponta maximum (ezt a gyerekorvos kötötte a lelkünkre), adtuk a cseppeket és a Laevolacot.
Így éltük túl a hasfájást.
Kedvence volt a hasfájós lajhár póz, mikor az apja a karján hason végigfektette úgy,hogy keze-lába lógott a gyereknek. És a hajszárító. Rengeteget segített.
Eleinte használtuk amikor semmi más nem segített, de igyekeztem minél kevesebbet.
Nekem aztán mondhatta volna bárki, hogy tartsak neki pocakmasszázst hajnal 3kor a panelban félig alva amikor ordít… :D
Aztán kaptunk egy jófajta elektromos hintát és varázsütésre megoldotta az a hasfájást. Amint húzta a lábát beletettem, 3 percen belül meg is volt a kaki :)
Amúgy ennek van napi limitje, hogy mennyit lehet használni és indokolatlanul szerintem nem szabad.
Szomszédban a kislány annyi idős mint a fiam. 3.5éves.
Hasfájós volt. Az anyja szélcsövezte ha kellett ha nem. Ha csak nyekkent egyet a gyerek már ment a szélcső neki.
Ezzel azt érte el, 2.5éves koráug csak úgy tudott kakilni a gyerek, ha feldugdosta neki. Kellett az inger, különben képes volt 1 hétig is visszatartani.
2
Mi puma lóg a fánnak ismertük
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!