Utazást gyerekekkel ti lemondanátok kizárólag azért, mert sűrű köd van és ónos eső esik? Vagy ettől még el mertek indulni, autóval?
Igazából elméleti kérdés, de van valós történeten alapul. Ismerősi körben - tavaly - egy kétgyerekes család eljött a rokonokhoz, nagyszülőkhöz ünnepelni, családi rendezvényre, úgy volt eredetileg, hogy egy éjszakát alszanak csak náluk, de végül éjjel ónos eső esett, ezáltal "ottragadtak", még plusz 2 vagy 3 éjszakára, mert a szülők a gyerekekkel féltek hazamenni.
Nálunk meg jópár éve azért halasztódott egy rokon látogatás, mert sűrű köd volt az úton.
Kérdésem: Ti is lemondanátok az adott programot, vagy utazást ilyen esetben? Vagy az útviszonyok/időjárási viszonyok nem lehet indok? Kinek mi a véleménye? Mennyire féltek a balesettől? Illetve milyen okok szólnának még ellene?
A mértékétől függ.
Volt, hogy egyedül sem indultam neki..
Kiléptem az ajtón és fenékreültem.. 3 mm jégpáncél volt mindenhol.
Autó ajtaját ki sem tudtam nyitni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!