Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lugosi Dóri insta anyukának...

Lugosi Dóri insta anyukának tudatosan lett 4 gyermeke?

Figyelt kérdés
Elnézést,ha túl indiszkrét a kérdés, nemrég követtem be. Sorozatosan olyan tartalmakat posztol, hogy egy gyerekem sem lenne, ha belőle kellene ihletet merítenem. Annyira szenved a 4 gyerektől, hogy az még kívülállóként is siralmas. Lépésre lépésre lett 4 gyermekes anyuka, ikerterhesseg nélkül. A 4. nem volt tervezett? Nem tudom ez ilyen fajta anyaságnak mi értelme lehet, hogy valakinek ennyire konstans tele a töke az egésszel. Szerintem a 3 gyermekkel is elege lehetett, nem értem miért vállalt rá? Mondanám, hogy szabadítsuk ki Dórit, de ha jól olvastam van azért segítsége bőven. Nem tudom eldönteni, hogy az ő tartalma valami online mártírkodás vagy ennyire fakír a csaj. Nagyon remélem, hogy ez nem a valóság.

#instaanyuka
2023. jan. 18. 21:32
1 2
 11/15 flora08 ***** válasza:
58%
Ha volna testvére, sem biztos, hogy mellette volna, ha " feldobom a talpam" 🤦 Én kérek elnézést, hogy rendelkezem annyi önismerettel hogy tudjam, nem vagyok alkalmas többgyermekes anyának, és ezt figyelembe véve hozok meg egy, az egész családomat érintő döntést. Hogy mi az önzőség, arról vitatkozhatnánk. De inkább ne tegyük, nincs értelme. Szegény gyerekem, a jövőben biztos nem lesznek barátai, osztálytársai, kollégái, "egyedül lesz a Nagyvilágban" testvér nélkül 😩
2023. jan. 22. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

De jót nevettem a 10 esen,

És tényleg ilyenek😁

2023. jan. 22. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Egy jó testvérnél nincs nagyobb ajándék.

Ezt csak az tudja, akinek van.

Várhatóan egész életükben ott lesznek egymásnak.

Szülők sajnos meghalnak.

Házastársak leléphetnek.

Gyerekek önálló életbe kezdenek.

Barátokat elsodorja az élet.

A testvér marad.

Meg kell becsülni ezt a kapcsolatot, ha megadatott!

És ezt csak egy szülő biztosíthatja a gyermekének, senki más!

2023. márc. 13. 20:50
 14/15 Bella97 válasza:
100%

13-as

Sötét vagy, mint az éjszaka. És ha ott maradsz a 6. vagy 7. gyerek szülésnél? És ha az egyik gyerekkel lesz valami? Az h sok gyerek van nem garancia SEMMIRE.

Gondolom mennyire lehet főállásban dolgozni, egyetemre járni, és 6 gyerekkel minőségi időt tölteni.. Szerencsétlen nagyok nevelik a kicsiket, aztán majd csodálkozol, ha idősen egyik se néz feléd.

márc. 22. 21:09
 15/15 Bella97 válasza:

Lugosi Dóri csak szimplán elmebeteg.

Rohadtul nem kellene neki nemhigy 4, hanem 1 gyerek sem.

Ja, de akkor nem lenne min mártírkodni 0-24. Bele tettte a seggét a tutiba, vagy egy papucs féjre, a szülés nála valami fétis, és szegény egészséges gyerekeket kb hibáztatja, hogy ők egészségesek.

márc. 22. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!