Mi a véleményed timekittiokos szuper insta anyuról ?
Nem tudom, ki ő, de a leírásod alapján nem ér annyit, hogy rákeressek, és megnézzem a netes tevékenységét.
Tulajdonképp ebben rejlik az ilyenek titka: tök mindegy, hogy azért nézed, mert bálványozod, vagy azért, hogy elszörnyedj/felhúzd magad rajta.
Gondolom ez is tele van szponzorált tartalommal, a szponzorait pedig a nézettség érdekli, nem az, hogy értéket közvetít-e, esetleg, hogy kedvelik-e. Csak nézzék.
Mi a baj a gyümölccsel, tofuval, avokádóval? Gondolom dörmi, túrórudi, krémtúró az nem probléma.
Én pl ha valami nem érdekel nem nézem, de legfőképp nem idegesítem magam egy másik oldalon. Amúgy én nem ismerem, mi a bűne azon kívül, hogy egészségesen eteti a gyereket?
Én nagyon szeretem. Tény, hogy a stílusa nyers, de a tartalom, amit közvetít, nagyon hasznos. 2 könyvét is megvettem, és sokkal informatívabbnak tartom, mint a manómenüs, vagy a kommandós könyvet. (azok is megvannak)
Persze el kell vonatkoztatni attól, hogy az auchan szponzorációnak köszönhetően a bevásárlás neki nyilván nem okoz olyan fejtörést, mint nekem, a hetente feljebb kúszó árak miatt, meg ugye ő a tartalomgyártással keresi a pénzt, ez más dimenzió, mint amikor te munka után főzöl. Azt se felejtsük el, hogy az insta sak egy nagyon kicsi része a való életnek. Az ő oldala a táplálkozásról szól, nem fogja posztolni a gyerek hülyeségeit, kiborulásait, nem fog írni arról, hogy veszekedtek a férjével, stb, mert nem erről szól az oldal.
"nekem hihetetlen hogy azzal nincs gond hogy a gyerek töménytelen gyümit meg világot átutazott tofut, avokádot eszik, rengeteg fűszert csípőset.."
Ez miért hihetetlen? A 10 hónapos lányom is imádja az avokádót, amikor kap, tegnap a húslevesből kivett zeller volt a sláger, kóstolt már tofut, tetszett neki a pestos tészta és az asztalról lelopott újhagymát is élvezettel rágcsálta.
Nem ők az ufok, hogy a gyerekkel mindenféle ételt megismertetnek, hiszen a gyerek ízlését elsősorban az formálja, amit a szülők példájából lát.
Keresztanyám pl szakács, zseniálisan főz, de a férje nagyon válogatós, csak a tipikus magyaros kajákat eszi meg, így otthon csak ilyeneket készít. A gyerekei sem esznek meg mást, mert ha külön főzött valami érdekesebbet, mint a rántott hús, vagy a pörkölt, az apjuk leszólta, hogy ő olyan sz.art nem eszik. Időnként a családi összejöveteleken villant valami különlegeset, de akkor is kell az asztalra valami hagyományos, hogy ők is egyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!