Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed timekittiokos...

Mi a véleményed timekittiokos szuper insta anyuról ?

Figyelt kérdés
A héten dobta fel az insta a posztjait és nekem hihetetlen hogy azzal nincs gond hogy a gyerek töménytelen gyümit meg világot átutazott tofut, avokádot eszik, rengeteg fűszert csípőset.. leszól nyílvánosan más anyukákat, cégeket.. hihetetlen nekem hogy ilyen embert sztárolnak
2022. szept. 16. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, ki ő, de a leírásod alapján nem ér annyit, hogy rákeressek, és megnézzem a netes tevékenységét.

Tulajdonképp ebben rejlik az ilyenek titka: tök mindegy, hogy azért nézed, mert bálványozod, vagy azért, hogy elszörnyedj/felhúzd magad rajta.

Gondolom ez is tele van szponzorált tartalommal, a szponzorait pedig a nézettség érdekli, nem az, hogy értéket közvetít-e, esetleg, hogy kedvelik-e. Csak nézzék.

2022. szept. 16. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon sok hasznos tudást terjeszt, de tény, hogy néha nagyon nem professzionális a stílusa, és azok a helyesírási hibák... meg a rövidítések, minden második szó gyümi, pari, sali, hari, mogyi. Rohadt irritáló. Az meg, hogy a gyerek milyen szuperegeszségesen eszik és minden milyen tökéletes, hát nyilván a szponzor nem fog olyat engedni, hogy jaj, ma jó szar napunk volt, mert a gyerek behisztizett, hogy nem kell a zöldség, édeset akarok. Ha meg tofut ad neki, az tényleg az ő baja. De maga a tudás, a szándék mögötte szerintem pozitív lenne, jó lenne. Csak a módja nem túl jó.
2022. szept. 16. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Tipikusan az a személy, akinek megválogatom a mondatait. Nekem se szimpi amúgy, még arcra se, de nagyon sok dolog amit állít az helyes. Igaz, hogy túltolja, meg nem minden posztjával tudok azonosulni, de az, hogy minőségi tudás van mögötte szerintem elvitathatatlan. Ráadásul sokat foglalkozik a témával, megszállottja, és ez egyben vissza is üt neki, mert látszik, hogy sokszor lekezelő azokkal akik nem profik. Én pl inspirációként néztem régebben a tartalmait, de ma már nem igazán ad újat nekem, egy kezdő viszont nagyon sok hasznos dolgot találhat nála.
2022. szept. 16. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Mi a baj a gyümölccsel, tofuval, avokádóval? Gondolom dörmi, túrórudi, krémtúró az nem probléma.

Én pl ha valami nem érdekel nem nézem, de legfőképp nem idegesítem magam egy másik oldalon. Amúgy én nem ismerem, mi a bűne azon kívül, hogy egészségesen eteti a gyereket?

2022. szept. 16. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Nézd, ő 1 db gyerekkel, átlagon felüli anyagi körülmények között, szponzorok által támogatott tartalmat gyárt, úgy, hogy a főzőcskézés nem a hobbija, hanem a munkája, ezzel keres pénzt, ez a főállása, nem munka után kell kapkodva, fél kézzel, miközben harom mas teendője is van egyszerre. A tartalmait így erdemes kezelni, levonni belőle a dicsekvést, önfényezést, csak a tartalomra koncentrálni, úgy sok hasznos tudás van benne. Az, hogy nem elég intelligens ahhoz, hogy szerényen, előnyös helyzete tudatában posztoljon, hát igen, ez eléggé rontja a dolog hitelességét. De attól még az üzenete hasznos szerintem.
2022. szept. 17. 06:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem. Tény, hogy a stílusa nyers, de a tartalom, amit közvetít, nagyon hasznos. 2 könyvét is megvettem, és sokkal informatívabbnak tartom, mint a manómenüs, vagy a kommandós könyvet. (azok is megvannak)

Persze el kell vonatkoztatni attól, hogy az auchan szponzorációnak köszönhetően a bevásárlás neki nyilván nem okoz olyan fejtörést, mint nekem, a hetente feljebb kúszó árak miatt, meg ugye ő a tartalomgyártással keresi a pénzt, ez más dimenzió, mint amikor te munka után főzöl. Azt se felejtsük el, hogy az insta sak egy nagyon kicsi része a való életnek. Az ő oldala a táplálkozásról szól, nem fogja posztolni a gyerek hülyeségeit, kiborulásait, nem fog írni arról, hogy veszekedtek a férjével, stb, mert nem erről szól az oldal.

"nekem hihetetlen hogy azzal nincs gond hogy a gyerek töménytelen gyümit meg világot átutazott tofut, avokádot eszik, rengeteg fűszert csípőset.."

Ez miért hihetetlen? A 10 hónapos lányom is imádja az avokádót, amikor kap, tegnap a húslevesből kivett zeller volt a sláger, kóstolt már tofut, tetszett neki a pestos tészta és az asztalról lelopott újhagymát is élvezettel rágcsálta.

Nem ők az ufok, hogy a gyerekkel mindenféle ételt megismertetnek, hiszen a gyerek ízlését elsősorban az formálja, amit a szülők példájából lát.

Keresztanyám pl szakács, zseniálisan főz, de a férje nagyon válogatós, csak a tipikus magyaros kajákat eszi meg, így otthon csak ilyeneket készít. A gyerekei sem esznek meg mást, mert ha külön főzött valami érdekesebbet, mint a rántott hús, vagy a pörkölt, az apjuk leszólta, hogy ő olyan sz.art nem eszik. Időnként a családi összejöveteleken villant valami különlegeset, de akkor is kell az asztalra valami hagyományos, hogy ők is egyenek.

2022. szept. 17. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Az mondjuk rólad sokat elárul, hogy a tofu szerinted világon átutaztatott. Szerinted Kínából hozzák a tofut vagy mi? 😂😂 azért egy perc google keresés nem fog megártani neked sem. Banán, narancs, kiwi az oké, de az avokádónál meghúzod a határt?
2022. szept. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!