Lugosi Dóri insta anyukának tudatosan lett 4 gyermeke?
Figyelt kérdés
Elnézést,ha túl indiszkrét a kérdés, nemrég követtem be. Sorozatosan olyan tartalmakat posztol, hogy egy gyerekem sem lenne, ha belőle kellene ihletet merítenem. Annyira szenved a 4 gyerektől, hogy az még kívülállóként is siralmas. Lépésre lépésre lett 4 gyermekes anyuka, ikerterhesseg nélkül. A 4. nem volt tervezett? Nem tudom ez ilyen fajta anyaságnak mi értelme lehet, hogy valakinek ennyire konstans tele a töke az egésszel. Szerintem a 3 gyermekkel is elege lehetett, nem értem miért vállalt rá? Mondanám, hogy szabadítsuk ki Dórit, de ha jól olvastam van azért segítsége bőven. Nem tudom eldönteni, hogy az ő tartalma valami online mártírkodás vagy ennyire fakír a csaj. Nagyon remélem, hogy ez nem a valóság.
Tervezett volt, szerintem nem különösebben szenved. Pedig ő az egyetlen insta anyuka akit kedvelek, az ilyen foldanyas, totemhivoseget leszámítva. Aranyos család.
2023. jan. 19. 06:33
4/15 anonim válasza:
Nekem o pont normalisnak tunik
2023. jan. 19. 07:40
5/15 anonim válasza:
Szerinted ezt rajta kívül ki tudhatná....
2023. jan. 19. 08:21
6/15 anonim válasza:
“ Annyira szenved a 4 gyerektől, hogy az még kívülállóként is siralmas. ”
Ezt mégis miből sikerült leszűrni?
2023. jan. 19. 09:32
7/15 flora08 válasza:
Én nem követem őt, de a cikkben - amit a második hozzászóló megosztott - leírja, hogy a nagy család volt az álmuk, és ezt nem szerették volna feladni azért, mert a második gyermek Down-szindrómás. Ebből én arra következtetek, vágyott arra, hogy többen legyenek. Ez is érdekes felvetés, hogy ha többen vannak, akkor alkalmazkodniuk kell egymáshoz és tanulnak a másiktól. Őszintén szólva, ezzel kapcsolatban nem tudok állást foglalni, a helyzettel azonosulni - nekem egy fiam van, és így is marad.
2023. jan. 19. 13:12
8/15 A kérdező kommentje:
Most ránéztem a profiljára, rendszeresen kint van, hogy "agyfaszt" kap. Olyan arcokat vág, mint aki épp baltás gyilkosnak készül. Tuti nem ép mentálisan. Nem hinném, hogy az egy down kóros gyerek okozza ezt önmagában, az én véleményem, hogy nagyon nem kellett volna neki a 4 gyerek. Csak a gyerekeit sajnálom, hogy ilyen anyjuk van, mert ez nyomor ilyenben felnőni. A szomszédunkban 4 egészséges gyermek volt, az anyjuk meg pontosan az ilyen viselkedéssel megnyomorította a gyerekei gyerekkorát. Én azt vallom, hogy a kevesebb több. Nálunk kettő van, tökéletes és nem fogom a sorsot kísérteni, hogyan basszak ki magammal, a gyerekeimmel, a férjemmel.
2023. jan. 21. 17:31
9/15 anonim válasza:
Nekem 5 van. Úton a hatodik. Főállásban dolgozok, és a harmadik diplomámra készülök. Én is szoktam ilyen fejeket vágni...
Elég gyakran. A gyerekekkel kevés időt töltünk, hisz iskolába, óvodában vannak,de az minőségi.
Csak velük, és alkalmanként csak egyesével csinálunk programokat. Baromi nehéz, de amit visszakapunk tőlük millioszorosan megtérül.
Akinek 1 gyerek van, baromi önző... ha feldobjátok a talpatokat senki nem lesz, aki mellette lesz
2023. jan. 21. 17:40
10/15 anonim válasza:
Na megszólalt a majd 6 gyerekes tenyészkanca is, aki nyilván főállásban dolgozik és a harmadik diplomájára készül természetesen minden gyerekkel minőségi időt tölt gondolom a háztartás is csitti fitti este nyilván még beugrassz a szatén fehérneműbe hogy masfél - 2 órát szexelj a férjeddel hogy aztán reggelig tudj tanulni hisz neked nem 24 óra 1 nap. És már indulhat is az új nap frissen kipihenten mint egy álomvilágban hiszen ez csak szervezettség és jó időbeosztáa kérdése ugye?🤣gondolom jön majd a hetedik is:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!