Kismamák ti hogyan oldottátok meg ezt a “problémát”?
Rögtön leraktam a cigit!
A nikontin mentes se mentes :)
Ha van egy élet benned sztem képes leszel egeszségesen kihordani a xigi csak egy sz*r megszokás :)
A "lelki szemeim" előtt megjelent egy kép amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, hogy fuldoklik a babám.
Elkezdtem sírni, könyörögtem, hogy ne essen baja és megígértem, hogy amíg bennem van nem gyűjtok rá.
Most erre mit lehet mondani? Ha nem elég motiváció erre a babád egészsége, akkor semmi nem lesz az.
Nem értem amúgy, miért nem lehet már babatervezés előtt leszokni.
Egyéb okok miatt is de fél évvel az éles próbálkozás előtt eldöntöttük, hogy jönni fog a baba. E-cigire váltottam már akkor és 4 hónap alatt fokozatosan átálltam nikotin mentesre, majd leraktam.
De ha dohányzol és pozitív a teszt akkor erre már nincs idő, muszáj letenni egyik napról a másikra.
Szia.
Amikor kb a mensim kimaradt és pozitív lett a terhességi teszt,akkor aznap este 6 órakor letettem az iqost. ( Rég nem szivok hagyományos cigarettát )
Több mint 1 hétig nem szívtam semmit. Kivéve néha amikor iszonyatosan rám tört az őrület,nikotin és dohány mentes heetset.(gyógynövèny) ( 2 gyerek, mindenki lázas ,beteg, a cicánkat elütöttèk, kórházban volt ,holtan hoztuk onnan haza) majd egy pozitív teszt.( Fertőzés lehetősége ,nincs nőgyógyász,) Hát nem volt lila köd, valahogy nem repültem.😕
Na szóval semmi nikotin tartalmú terméket nem szívtam. 4 hetes terhesen már.
Nem bírtam az egyik napról a másik napra való leszokást.
Vettem egy doboz heetset. Naponta az 5.heten elszivtam 1-3szálat.
Majd a hétvégén odaadtam a nővérnek az iqos kèszülèkemet a megmaradt heets-eket is.
A fokozatosság nyert nálam.
Vasárnap szintén 6fele adtam oda.
Most hétfőn lettem kereken 6 hetes. Semmit nem szivok a fogamon kívül 😅 Semmi bajom nincs. Nem kell ,nem hiányzik. Nincs is direkt nálam. Ennél sokkal hamarabb kellett volna. Ahogy terveztem is. Rögtön pozi teszt után.
Hiába tettem le 4 hetesen.
Ha fejben nem tettem le.
Most tettem le fejben! Ez a titok. Legalábbis nálam.
Sokkal jobban érzem magam☺️
Hajrá ,kitartást kívánok ahhoz ,hogy le tudd tenni.
( A nikotin mentes heetset is.) Hiába nem dohánytermékek. Azért sok olyan van benne ami nem való egy feljödő életnek.
Nekem sok sok nagy pohár hideg víz segít ha rám tör a vágy. Bár érdekes mert most egyáltalán nem tör rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!