Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is tapasztalt ilyet, vagy...

Más is tapasztalt ilyet, vagy csak engem készítenek ki?

Figyelt kérdés

1 éves elmúlt a lányom, több gyerek nem lesz.

Szanáltam a cuccokat. Meghirdettem pár dolgot.

Igazából egy 15ezres hintát, egy 32ezres babahirdozót és egy 20ezres játékot ingyen. Nem szorulunk rá, hogy ennek az ára kelljen a pénztárcánkba.

Szóval pár ingyenes csoportba kitettem őket

És bakker csak olyanok írnak, hogy vigyem el 30km-re. Vagy megyek érte, utana pedig eltűnik. Konkrétan 3 hónapig hirdettem őket, beleuntam. Csak a követelőzés megy. Ha meg írok, hogy nem viszem sehova, én vagyok a szarszemét. Vagy adjam fel postán, de neki nincs pénze a pk-re sem, álljam azt is.

Legközelebb inkább dobok mindent a kukába.

2023. jan. 10. 20:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%
A kukába ne dobd kérlek! Az adományra szánt holmikra azért nehéz találni tényleg arra érdemes rászorulót, mert önerejéből próbál boldogulni, sosem kér semmit, mert szégyenlené magát. Példa: Szomszédba megözvegyült anyuka sosem ment be a családsegítőbe holmikért. Mikor gyűjtöttek szezon váltásnál ruhákat a gyerekének és megkérdezték tőle, hogy elfogadja-e, könnybe lábadt a szeme, de mosolygott és boldogan vitte haza. Tippek: add le esetleg a bölcsibe, anyaotthonba, családsegítőbe. A ti védőnőtöket pedig nem értem, tőlünk az enyém mindig boldogan elvitt mindent. Egyébként az a legjobb, ha jelképes árat kérsz érte, jó szűrő. Sajnos egyre több a link, megbízhatatlan ember, de nem szabad általánosítani, hogy mindenki pofátlan. Akinek tényleg kell, hidd el érte megy, vagy kifizeti a postát, mindenféle siránkozás nélkül!
2023. jan. 12. 11:11
 12/12 A kérdező kommentje:

11!

Én nem fogok könyörögni senkinek. Akinek kell, jöjjön el érte. Nem fogok csomagolgatni, postára járkálni.

Van ennél jobb dolgom is.

Akinek valóban kellene, az pont nem jelentkezett semmiért.

2023. jan. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!