Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Budapesten tudtok olyan...

Budapesten tudtok olyan helyet, fogorvost ajánlani tapasztalat alapján ahol foginplantatumot készitenek? Az összes google értékelést megnéztem de annak nem hiszek.

Figyelt kérdés

2019. szept. 28. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem 4 éve van implantátumom, csontpótlással,jól sikerült, meg vagyok elégedve. Viszont nem ő a legolcsóbb, az igaz, de nagyon jól dolgozik.

2019. szept. 28. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Előttem lévő válaszolóhoz szólnék .. előre is köszönöm :)

Ha tudnál nekem infókat adni a fog beültetéssel kapcsolatosan mind komplett anyagi értelemben , mind az felől mennyi ideig tart, hány hónapot vesz igénybe amíg teljesen KÉSZ egy implant fog .

2020. jan. 21. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves előző, mostmár majdnem 5 éve volt a beültetés, azóta változhattak az árak. Plusz függ az ár attól, hogy milyen minőségű implantátumot választasz, kell-e csontpótlás, hány és milyen helyzetű fogat kell pótolni. Az orvos is CT alapján becsül árat, addig nem. Inkább ezért nem írnék árat.

Az idő is sokmindentől függ, nekem kellett csontpótlás, de az implantátumot azzal együtt be lehetett ültetni, így a műtét urán 6 hónapot kellett várni, addig le volt zárva a seb. Fél év után megnyitották és becsavarozták a koronát tartó csavart, mand elkészült a korona. Ha nem kell csontpótlás, sokkal hamarabb terhelhető az implantátum. Viszont tovább tart az egész, ha az implantátumot nem lehet a csontpótlással együtt behelyezni.

Minden évben feltétlenül kontrollra kell járni beültetés után, nálam eddig semmilyen probléma nem volt.

2020. jan. 22. 03:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom hova NE menjel. A Maridentet NEM ajanlom, bar nem lenne rossz fogasz, de lelkiismeretlen, ha panaszod van akkor az a te hibad Nem segit es nem vallalja fel, ha problema adodik.
2020. okt. 7. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!