Gyökércsúcs rezekció? Tapasztalat?
6-án(múlthét pénteken) műtöttek egy nagyobb ciszta miatt, ami 2 fogam is érintette.
Egész jól megúsztam (Nem duzzadt fel nagyon, nem fájt utána).
Csütörtökön megyek varratszedésre, viszont már most baromi érzékeny a seb és annak környéke. Mosolyogni/nevetni nem tudok, mert iszonyat fájdalmas, enni csak óvatosan.. Ma véletlen hozzáértem nyelvemmel és erős, szúró fájdalmat éreztem, ami nem tudom, normális-e?
Tapasztalatok érdekelnének, ki, hogyan viselte a gyógyulást, illetve sikerült-e menteni a fogakat?
Apróságnak tűnő dolgok is érdekelnek a témával kapcsolatban, mert rettegek mindentől, amit fájdalmasnak érzek és folyamatosan azon jár az agyam, hogy hívjam-e a dokim, vagy ne parázzak rá?
Aki átesett a műtéten, esetleg a gyógyuláson is, kérem, ne tartsa magában, mert rendesen be vagyok tojva :(
(Életem első műtéte volt 26 éves fejjel, úgyhogy bocsi, ha nagyon idiótának tűnnek a kérdésem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!