Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökércsúcs rezekció? Tapaszta...

Lina93 kérdése:

Gyökércsúcs rezekció? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

6-án(múlthét pénteken) műtöttek egy nagyobb ciszta miatt, ami 2 fogam is érintette.

Egész jól megúsztam (Nem duzzadt fel nagyon, nem fájt utána).

Csütörtökön megyek varratszedésre, viszont már most baromi érzékeny a seb és annak környéke. Mosolyogni/nevetni nem tudok, mert iszonyat fájdalmas, enni csak óvatosan.. Ma véletlen hozzáértem nyelvemmel és erős, szúró fájdalmat éreztem, ami nem tudom, normális-e?

Tapasztalatok érdekelnének, ki, hogyan viselte a gyógyulást, illetve sikerült-e menteni a fogakat?

Apróságnak tűnő dolgok is érdekelnek a témával kapcsolatban, mert rettegek mindentől, amit fájdalmasnak érzek és folyamatosan azon jár az agyam, hogy hívjam-e a dokim, vagy ne parázzak rá?

Aki átesett a műtéten, esetleg a gyógyuláson is, kérem, ne tartsa magában, mert rendesen be vagyok tojva :(

(Életem első műtéte volt 26 éves fejjel, úgyhogy bocsi, ha nagyon idiótának tűnnek a kérdésem)

#ciszta #műtét #szájsebészet #gyökércsúcsrezekció
2019. szept. 11. 00:11
 1/2 A kérdező kommentje:
*tűnik
2019. szept. 11. 00:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Engem januárban műtöttek, jól sikerült, nem volt kellemetlenségem. A húzódás a varratszedésig tartott, addig rettentően feszült, aztán ahogy kiszedték, mindez megszűnt, onnantól tudtam mosolyogni, enni, rendesen beszélni, mindent. Nagyon elégedett vagyok, remélem neked is hasonló jó tapasztalataid lesznek! Ha meg bizonytalan vagy, nyugodtan keresd az orvost, aki műtött, vagy az asszisztensek egyikét, meg fognak nyugtatni.
2019. okt. 5. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!