Gyökércsúcs rezekció utàn az arc duzzanat csökkenése mikorra várható?
Bal felső- ős fogamon csütörtök délután rezekciót hajtottak vègre . Műtèt után fél napig éreztem kb higy fáj .. de utána és azóta sem .
Az arcfél duzzanat még mimdig megvan ( jegelem ahogy tudom) mikorra vàrhato , higy elkezd csökkenni?
A gyökértömés tökéletesen sikerült . , ez rögtön elkészülése után és a rezekcio utan is igazolva lett röntgennel .A rezekcio előtti nap lett csinálva egyébként .
A kérdés kiírása óta a duzzanat eltűnt , varrat szedés is megtörtént , semmi probléma az adott foggal .
Amúgy azért kellett a rezekcio , mert gyulladás alakult ki a gyökér csúcsnál . Amikor elmentem vele , már momdta a doktornő a rontgen után higy szükséges ez kisműtét , nem elég a gyökér kezelés. Meg is csinálta a gyökér kezelést majd utána megtörtént a rezekcio .
Jó kezekben voltam , optimistán állok a dologhoz .
A kérdésem amikor a duzzanatot firtattam , az a műtét miatt kialakult duzzanatra vonatkozott csak amúgy ;) . De most már ok minden .. mintha mi se történt volna
Figyelj .. én nem bírálom felül az orvos döntését . Nem háltam bele , még csak nem is fajt .. nagyon jó kezekben voltam itt Németországban .
Miért vagy ennyire szkeptikus amúgy ? Talán személyes rossz tapasztalat ? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!