Mi a dolga egy apának a gyerekkel?
Párom nem segit semmiben. Igen 12 orat dolgozik heti 4x de egyszer se vasarol be, egyszer se cserel pelenkat nem eteti 5percet jatszik vele ha valamire meg van kerve azzal jon h en semmit nem csinalok o dolgozik es faradt.
Nem fudette meg egyszer se meg es oltoztetni se oltoztette meg pedig mar 1 eves
Heti 4X12 óra meló.
De a pénze jól jön, ugye? Miért nem hagyod pihenni és élni???
MINDIG leírom. És MINDIG le vagyok pontozva. Pedig tanulni kéne belőle!
A legtöbb férfi SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN, NEM akar gyereket!!!
Miért nem fogjátok már fel ti nők???
Ez olyan, mint a gyereknek a kutya, lóf@Xt veszek, hogy aztán rám maradjon, és én hordja, - 20 fokban éjszaka ganajolni, meg napi 2X sétálni.
#14 Ez most valami vicc?
A kérdező férje heti 4*12 órát dolgozik. A kérdező, meg heti 7*24-et. Lehet, hogy sok szünet van benne meg néha lehet közben aludni, de hosszútávon baromi megterhelő.
A másik, hogy együtt vállalták a gyereket. Ez normál esetben nem úgy megy, hogy apu él tovább, anyu meg megszakad, hanem, hogy mind a kettőjüknek baromi sok munkája lesz vele az eddigieken túl. És akkor mindkét fél számára viselhető.
Ha apuka nem foglalkozik a gyerekkel kérdező, akkor javaslom, hogy apuka keressen 300-400 ezer forinttal többet, ebből fizessen ki egy bébiszittert napi 8 órára, te vállalod a másik 16-t, és menj vissza dolgozni.
15# Ő akarta a gyereket!!!!
(Félre értés ne essék imádom a gyereket de én még vártam volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!