Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a dolga egy apának a...

Mi a dolga egy apának a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Párom nem segit semmiben. Igen 12 orat dolgozik heti 4x de egyszer se vasarol be, egyszer se cserel pelenkat nem eteti 5percet jatszik vele ha valamire meg van kerve azzal jon h en semmit nem csinalok o dolgozik es faradt.

Nem fudette meg egyszer se meg es oltoztetni se oltoztette meg pedig mar 1 eves

2023. jan. 7. 19:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az anyjára bízná addig ahogy ismerem :D
2023. jan. 7. 21:00
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Pontosan ugyanannyi a dolga, ami az anyának, leszámítva a szoptatást.
2023. jan. 7. 21:25
 13/21 anonim válasza:
16%

Heti 4X12 óra meló.

De a pénze jól jön, ugye? Miért nem hagyod pihenni és élni???

2023. jan. 8. 01:16
 14/21 anonim válasza:
24%

MINDIG leírom. És MINDIG le vagyok pontozva. Pedig tanulni kéne belőle!

A legtöbb férfi SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN, NEM akar gyereket!!!

Miért nem fogjátok már fel ti nők???

Ez olyan, mint a gyereknek a kutya, lóf@Xt veszek, hogy aztán rám maradjon, és én hordja, - 20 fokban éjszaka ganajolni, meg napi 2X sétálni.

2023. jan. 8. 01:20
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

#14 Ez most valami vicc?

A kérdező férje heti 4*12 órát dolgozik. A kérdező, meg heti 7*24-et. Lehet, hogy sok szünet van benne meg néha lehet közben aludni, de hosszútávon baromi megterhelő.

A másik, hogy együtt vállalták a gyereket. Ez normál esetben nem úgy megy, hogy apu él tovább, anyu meg megszakad, hanem, hogy mind a kettőjüknek baromi sok munkája lesz vele az eddigieken túl. És akkor mindkét fél számára viselhető.

Ha apuka nem foglalkozik a gyerekkel kérdező, akkor javaslom, hogy apuka keressen 300-400 ezer forinttal többet, ebből fizessen ki egy bébiszittert napi 8 órára, te vállalod a másik 16-t, és menj vissza dolgozni.

2023. jan. 8. 01:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Vele is csak eggyel többen vagytok, én kiadnám az útját mert így nem társ csak kolonc a nyakamon.
2023. jan. 8. 08:16
 17/21 A kérdező kommentje:

15# Ő akarta a gyereket!!!!

(Félre értés ne essék imádom a gyereket de én még vártam volna)

2023. jan. 8. 08:32
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Én elhiszem, hogy fáradt a 12 órázós napokon. De ott van akkor heti 3 napja, amikor nem dolgozik, én nem azt mondom, hogy olyankor végig gyerekezzen, de simán átvehetne olyankor heti egy éjszakázást, és nappal lehet etetni, öltöztetni, szórakoztatni azt a babát. Kerva fárasztó a GYED alatti folyamatos készenlétben levés, és a gyereket nem az anyukák vállaják, hanem mindenki, az nem fair, hogy apukának SEMMIT nem változik az élete. A szabadnapjai felét igenis rááldozhatja a saját gyerekére, hogy anyukának is legyen heti 1 pihenése.
2023. jan. 8. 09:36
 19/21 anonim ***** válasza:
89%
Jo kifogás ez hogy dolgozik. Férjem meg csak hétvégenre van itthon de olyankor mindent csinal ő is. Gyerekekkel foglalkozik, pelenkat cserél, etet, takarít, mosofat, rendet rak, fát vágunk együtt tüzelőhöz. Nem esik nehezére egyáltalán. Hétközbe meg én vagyok totál egyedül a gyerekekkel +van 2 kutya és 1 macska is. Nemcsak pénzzel kell "nevelni" a gyerekeket.
2023. jan. 8. 11:04
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell rugni az ilyen semmirekellő, disznó férfit!
2023. jan. 8. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!