Mi a dolga egy apának a gyerekkel?
Párom nem segit semmiben. Igen 12 orat dolgozik heti 4x de egyszer se vasarol be, egyszer se cserel pelenkat nem eteti 5percet jatszik vele ha valamire meg van kerve azzal jon h en semmit nem csinalok o dolgozik es faradt.
Nem fudette meg egyszer se meg es oltoztetni se oltoztette meg pedig mar 1 eves
A legtöbb apának 2 perc buksisimi a gyerek.
Semmi apai ösztönük nincs.
Sokan menekülnek is ha sokat vannak csesztetve hogy fel kéne nőni férjnek társnak apának is.
"azzal jon h en semmit nem csinalok o dolgozi"
Átlagos, konzervatív, proli férfi. A láthatatlan munka nem munka, de ha valami nincs elvégezve na az szemre van hányva. Sajnos nem ritka az általad prezentált forgatókönyv. Szeretik így forgatni a szálakat ezek a típusú férfiak. Legyél házias, legyél odaadó anya, de közben ne "tespedj" otthon. Gondolom kiábrándult, már nem ő a világod egyetlen közepe, megnőttek a teendőid (az övé is elvileg), emiatt lestrapált vagy, esetleg nyűgösebb is. Jobb nem lesz, ugyanis az nem rajtad múlik. Megette a fene.
És, ha nem akar segíteni, akkor a síró gyereket is mellette altatnám vissza, mondván, hogy túl fáradt vagyok.
Vagy már rég elmentem voltam orvoshoz/ápolni valakit a családból és otthon hagytam volna a gyerekkel.
Tuti nem jutottunk volna el 6 hétig sem oda, hogy ő nem fogja meg a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!