Futó bicikli? Szülőkormányos tricikli?
Sziasztok!
Ezek hasznos dolgok vagy felesleges?
Mikortól melyiket és hova használja a gyerek?
Triciklit városba vettem volna babakocsi helyett.
Futóbicikli jó, lányom 3 lesz, még csak ritkán használja, de egyre ügyesebb. Én egyensúlyfejlesztésre vettem, még kicsit fél rajta.
A szülőkormányos triciklit babakocsi-helyettesítőként használja a többség. Nekem megültek a babakocsiban, így eszem ágában sem volt triciklit venni. A b.kocsi praktikusabb, fektethető, pakolható, kupola jobb.
Futóbicikli jó találmány, jobb mint a motor. Ennek ellenére csak a kisebbnek vettünk, mert a nagyobbnak nem tetszett az üzletben, sírva szállt le róla, így ő pótkerekes biciklit kapott 3 évesen.
A kicsi 2 évesen futót, de 2,5 volt mire menni kezdett vele, viszont utána nagyon jól belejött és utána neki sokkal könnyebb volt a normál bicikli.
A lányom amikor elindult, onnantól nem ült meg a babakocsiban. Ellenben a szülőkaros tricikliben igen. Így nekünk nagyon jól jött. Mondjuk szerencsére nem kellett venni, örököltünk egyet. Nagyon szerette.
Futóbiciklije nem emlékszem mikor lett, de elég sokáig használta. Kellett is hosszabb nyerget venni hozzá. Maximálisan kihasználta.
Tricikli 1éves korától van használva. A babakocsiban nem ül meg, ebbe viszont igen. A kicsi 15 hónapos, most használja, a nagy 3,5éves ő kb 2.5 éves koráig használta.
Futóbicó a nagynak van, 2 éves szülinaojára kapta, azóta a mai napig használja. Nálunk hasznos volt, mert a tekerős bicón pótkerék nélkül megy első perctől.
Futóbiciklit ahogy leért a lába hadználta, nem volt 2 éves 2.5 évesen már teljesen jól egyensúlyozott.
A pedálos biciklit használja áprilisban lesz 4 éves, simán megy a 2 kerekű biciklivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!