Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős volt a gyereked,...

Mennyi idős volt a gyereked, amikor előszőr ült leesésgátlós szülőkormányos triciklin?

Figyelt kérdés

2014. jún. 4. 09:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Sosem ült ilyenen. Amikor már járni tudott, kapott kismotort, azzal nyugodtan közlekedhetett. Amíg nem tudott járni, addig meg babakocsival közlekedtünk.
2014. jún. 4. 10:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Az én picim most lesz egy eves, és most tervezek venni neki egyet. Nem szeretem a babakocsit és ő sincs oda erte túlzottan, ezért szeretnék egy ilyet.

Miért kerdezed? Neked mekkora a babád?

2014. jún. 4. 10:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem úgy kb. másfél év körüli lehetett.

Még most is szívesen bele ülne néha (két és fél éves), de már sajna elromlott.

2014. jún. 4. 10:43
 4/11 anonim ***** válasza:
11 hónapos.
2014. jún. 4. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
amúgy kedves első válaszoló! milyen agyafurt gondolatmenettel válaszoltál egy olyan kérdésre,h. "mikor ült..." azt, h. sosem???? a kérdés egyértelműen azoknak szól,akik használtak ilyet,mert valószínű a kérdező arra kíváncsi,mikortól lehet használni stb. a válaszod a világon a leghaszontalanabb. és még csak senki nem is volt rá kíváncsi!
2014. jún. 4. 11:04
 6/11 anonim ***** válasza:

leesésgátlósban nem ült, sima szülőkaros triciklije volt, decemberben volt egy éves, utána való nyáron használtuk, de én nem igazán szerettem :)

sokkal nehezebb volt tolni és irányítani mint a babakocsit, járdára fel-le meg kész művészet vele, szóval inkább csak itt az utcában köröztünk vele.

2014. jún. 4. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
1 éves szülinapjára kapta, imád abban közlekedni.
2014. jún. 4. 11:20
 8/11 anonim ***** válasza:
1 évesen kapta szülinapjára. Nagyon szereti. Most vettük elő megint most már 2 éves lesz lassan eléri a pedált is.
2014. jún. 4. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Februarban volt egy eves akkorra kapta tolunk. Mihelyst bejott a jobb ido hasznaltuk is. Kb 13-14 honapos koratol. Hamarabb is vittem volna rajta de hideg volt. Imadja. :-) igaza van az egyik valaszolonak kicsit idegesito es nehezen manoverezheto jardarol le es fel. Nehezebb mint a babakocsit, de ha szereti. :-). Nem fosztom meg tole. :-)

Az elso valasz az tenyleg kegyetlen hasznosnak minosult. :D

Kepzeld en is ultettem kismotorra es nem szereti, fel rajta. Nem tudom miert de igy van, biztos idovel kinovi, de meg ilyen. A babakocsiba ha faradt akkor szereti ha tologatom, amikor jatszani indulunk akkor viszont a bicikli kell. :-) minden ygerek mas.

2014. jún. 4. 11:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem 10 hónapos és nem mindig van el a babakocsiban. Vettünk egy ilyen triciklit és egyelőre azt nagyon élvezi. Nem akar kimászni. Jobban is tud nézelődni. Valóban nehezebb tolni, mint a babakocsit, de ha épp nem kell sietni, akkor eléggé praktikus. Csak kíváncsi voltam, hogy átlagban mikor kezdi érdekelni a gyerekeket.
2014. jún. 4. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!