Mennyi idős volt a gyereked, amikor előszőr ült leesésgátlós szülőkormányos triciklin?

Az én picim most lesz egy eves, és most tervezek venni neki egyet. Nem szeretem a babakocsit és ő sincs oda erte túlzottan, ezért szeretnék egy ilyet.
Miért kerdezed? Neked mekkora a babád?

Ha jól emlékszem úgy kb. másfél év körüli lehetett.
Még most is szívesen bele ülne néha (két és fél éves), de már sajna elromlott.

leesésgátlósban nem ült, sima szülőkaros triciklije volt, decemberben volt egy éves, utána való nyáron használtuk, de én nem igazán szerettem :)
sokkal nehezebb volt tolni és irányítani mint a babakocsit, járdára fel-le meg kész művészet vele, szóval inkább csak itt az utcában köröztünk vele.

Februarban volt egy eves akkorra kapta tolunk. Mihelyst bejott a jobb ido hasznaltuk is. Kb 13-14 honapos koratol. Hamarabb is vittem volna rajta de hideg volt. Imadja. :-) igaza van az egyik valaszolonak kicsit idegesito es nehezen manoverezheto jardarol le es fel. Nehezebb mint a babakocsit, de ha szereti. :-). Nem fosztom meg tole. :-)
Az elso valasz az tenyleg kegyetlen hasznosnak minosult. :D
Kepzeld en is ultettem kismotorra es nem szereti, fel rajta. Nem tudom miert de igy van, biztos idovel kinovi, de meg ilyen. A babakocsiba ha faradt akkor szereti ha tologatom, amikor jatszani indulunk akkor viszont a bicikli kell. :-) minden ygerek mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!