Egy évesnek szülőkormányos tricikli vagy sport babakocsi?
Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni az újszülött kortól használható jó nehéz babakocsinkat. Nem tudok dűlőre jutni,hogy egy szülőkormányos triciklit vagy sport babakocsit vegyünk. Kinek melyik vált be inkább?2019. márc. 28. 19:55
1/19 piroska és a farkas válasza:
Sport babakocsi! Mi egy 4 kg- osat vettünk , vàllon is vihető, ha úgy adódik. Szerintem a kismotor akkor màr sokkal jobb, mint ez a tologatós tricikli, bàr most még az is korai. Azért arra figyeljetek, h dőnthető legyen, 1 éves még gyakran elalszik a babakpcsiban.
3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Első válaszoló megkérdezhetem,hogy a ti babakocsitok milyen típus pontosan?
2019. márc. 28. 20:12
4/19 anonim válasza:
Én sportbabakocsit vennék ha sokat jártok sétálni, babakocsival bevásárolni, mert ebben a korban még bealszanak a gyerekek útközben. De ha pl csak a játszótérre /parkba jártok babakocsival és amúgy meg mindenhova autóval és van esetleg csatos stb hordozód akkor, lehet hogy meg tudjátok oldani babakocsi nélkül, vagy egy esernyőre csukható egyszerűbb babakocsival.
5/19 piroska és a farkas válasza:
Fú, nem tudom, de a Brendonban vettük, 10.990 volt, mert van " teteje", egy ezressel volt olcsóbb aminek nincs. Viszont ez nem dönthető, nekem màr ,2 éves a kisfiam, gyakran vonatozom vele, azért vettük ősszel.
6/19 anonim válasza:
Én a másik oldal vagyok, nekünk a tricikli vált be.
Babakocsiban már nem akart megmaradni, néha használtuk ha kocsival mentünk valahova, abba nem fért el a tricikli, de napi sétákra triciklit használtuk mert sokáig elmaradt benne, majdnem 3 éves korig használtuk, maximálisan kihasználtuk,nagyon szerettük.
8/19 anonim válasza:
Nálunk a babakocsi vált be. A triciklit 1 éves szülinapjára kapta, 2x20 métert toltam benne, üvöltött, később már akkor is, ha csak meglátta a pincében. El is adtam. A babakocsit 2 éves koráig használtuk.
9/19 anonim válasza:
Ha megtehetitek ez is az is
Mindketttő másra jó
Sima séta vagy közlekedésre a nyárin már nagyon fogja élvezni a triciklit, de a fönthető sport nagyon szuper altatásra, ha elfárad, vagy valahol vagytok
Off
4kg-os sport az milyen?
Pont könnyű sport kocscit keresek, 8,5 hósnak
10/19 piroska és a farkas válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!