Egy évesnek szülőkormányos tricikli vagy sport babakocsi?
ez pl 5,9 kg és dönthető, szerintem 1 éves körülinek, pláne még kisebbnek sokkal ideálisabb. Igaz, ez lapra csukható.
Köszi
Igen
3. Kocsinak jó csak ez...
Mindenképp esernyőresukhatós spprtot keresek, ami dönthető
És könnyű..
Meg persze nem használt autó árával vetekszik 😅
Hauck amúgy jó akinek elég a lapraszerelhetőség..
Maclaren vagy Inglesina net 5 kg és esernyős is tippnek
Ez most off lesz, elnézést
12!
Esetleg quinny zapp xtra 2? Használtan annyira nem vészes az ára, de a minősége miatt szerintem bátran lehet használtat is választani.
Hát egyértelműen tricikli....
Mi megvettuk a 38ezres sport hauck baba kocsit és egy kalap kaki. Az üzletben jól lehetett tologatni.. Utcan mire elmegyek boltba bedurran a tricepszem. Toltam már egy fokkal jobbat is de az sem tetszett.
Megváltás volt amikor 4hete megvettuk a szülinapjára a triciklit (szülőkormanyos, teljesen leszerelheto minden és 3kereku tricikliként használhatja később..) :)
De ezt neked kell kitapasztalni. Mindenki más....
Nekünk csatos hordozó+ tricikli vált be. A babakocsiban kezdetektől ordított.
Ha valahova sietve megyünk, vagy tömegközlekedésre szállunk, olyan helyre kell bemennünk ahova nem fér be a tricikli, vagy kinn kéne hagyni (pl doki), akkor csatos hordozóval a hátamra kapom.
Ha csak le megyünk játszótérre, vagy sétálgatni, akkor tricikli. Abból könnyebb ki-be pakolgatni a gyereket, ha sétálni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!