Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy évesnek szülőkormányos...

Egy évesnek szülőkormányos tricikli vagy sport babakocsi?

Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni az újszülött kortól használható jó nehéz babakocsinkat. Nem tudok dűlőre jutni,hogy egy szülőkormányos triciklit vagy sport babakocsit vegyünk. Kinek melyik vált be inkább?
2019. márc. 28. 19:55
1 2
 11/19 piroska és a farkas ***** válasza:
100%

[link]

ez pl 5,9 kg és dönthető, szerintem 1 éves körülinek, pláne még kisebbnek sokkal ideálisabb. Igaz, ez lapra csukható.

2019. márc. 28. 21:20
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Köszi

Igen

3. Kocsinak jó csak ez...

Mindenképp esernyőresukhatós spprtot keresek, ami dönthető

És könnyű..

Meg persze nem használt autó árával vetekszik 😅

Hauck amúgy jó akinek elég a lapraszerelhetőség..

Maclaren vagy Inglesina net 5 kg és esernyős is tippnek

2019. márc. 28. 21:29
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

Ez most off lesz, elnézést

12!

Esetleg quinny zapp xtra 2? Használtan annyira nem vészes az ára, de a minősége miatt szerintem bátran lehet használtat is választani.

2019. márc. 28. 21:45
 14/19 anonim ***** válasza:
34%

Hát egyértelműen tricikli....

Mi megvettuk a 38ezres sport hauck baba kocsit és egy kalap kaki. Az üzletben jól lehetett tologatni.. Utcan mire elmegyek boltba bedurran a tricepszem. Toltam már egy fokkal jobbat is de az sem tetszett.

Megváltás volt amikor 4hete megvettuk a szülinapjára a triciklit (szülőkormanyos, teljesen leszerelheto minden és 3kereku tricikliként használhatja később..) :)

De ezt neked kell kitapasztalni. Mindenki más....

2019. márc. 28. 21:55
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Most látom 11 és pont a miénket linkelt be. Én szidom mint a....fu nagyon utálom...
2019. márc. 28. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

Nekünk csatos hordozó+ tricikli vált be. A babakocsiban kezdetektől ordított.

Ha valahova sietve megyünk, vagy tömegközlekedésre szállunk, olyan helyre kell bemennünk ahova nem fér be a tricikli, vagy kinn kéne hagyni (pl doki), akkor csatos hordozóval a hátamra kapom.

Ha csak le megyünk játszótérre, vagy sétálgatni, akkor tricikli. Abból könnyebb ki-be pakolgatni a gyereket, ha sétálni akar.

2019. márc. 29. 06:09
 17/19 piroska és a farkas ***** válasza:
74%
15- ös akkor még jó, h neked tapasztalatod is van és úgy tudtàl írni, mert én nem ismerem ezt a babakocsit, csak azt néztem, h a dönthetőek közt olcsó. De egyébként azt gondolom, h sokkal jobb egy jó babakocsi hasznàltan, mint egy olyan, ami újként is gagyi. Kislànyomnàl kaptunk egyet, ő volt benne a 6. baba, ha nem kellett volna egy soron következő 7. miatt visszaadni, elkértem volna a kisfiamnàl is...
2019. márc. 29. 07:45
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk a babakocsi volt a nyerő, egyrészt, mert vásárolni is jártunk vele, másrészt hosszabb úton aludt is benne, harmadrészt mi busszal közlekedtünk, a triciklivel viszont elvileg nem lehet felszállni a buszra (van, amelyik sofőr felenged vele, de simán megteheti, hogy nemet mond).
2019. márc. 29. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Tricikli!!
2019. márc. 29. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!