Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyi pénzért elvállalnátok...

Ennyi pénzért elvállalnátok ezt a munkát 3 gyerek mellett?

Figyelt kérdés

Visszamentem dolgozni, 4 órában 125ezer ft-ért. Kocsival járok amire 9ft/km összeget adnak. A munkahely viszonylag messze van, ha jó a forgalom akkor 30 perc min. Mamák nem nagyon vállalják majd a vigyázást ha beteg lesz valamelyik gyerkőc.

Igazság szerint sokkallom a napi vezetést, munka előtt-után még böcsi-ovi-suli járatom is van, keveslem a pénzt, főleg ha majd lejön az elkocsikázott összeg is.

Persze minden pénz számít,a társasági élet is ajánlott.

Ti csinálnátok ezt minden nap?

Köszönöm a válaszokat.

2023. jan. 4. 01:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

7, ennél keletebbre már nem is lehetnék, de ez még itt is lópikula. Számolj már! Eddig volt 280 a garantált, most 295?. Ennél kevesebbet diplomás diplomát igénylő munkakörben nem visz haza. Bruttó.

Ez az összeg csak nettóban lenne "jó" keleten is.

Egyébként GYET és nem 10, hanem 8 évig jár. Az összege mint a gyes.

2023. jan. 4. 07:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk kiszámolhatnád, ténylegesen mennyi marad, úgy könnyebb lenne válaszolni.

De amúgy elvállalnám, 4 óra azért nem sok, pont befér az ovi/suli mellé.

2023. jan. 4. 08:22
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Én nagyon átgondolnám.

125ezer a lópikula. En is 30km-re járok, ott van a 2 gyerek is bölcsibe/oviba. 50-60ezer simán elmegy üzemamyagra a mostani árakkal. Pedig jó fogyasztása van az autómnak. Az a oft kb halottnak a csók. Marad 70ezer ft-od? Oké, az is pénz. De nekem nem érné meg ezért egész nap jönni menni.

En akkormár elmennék 8órába.

De ez én vagyok.

2023. jan. 4. 08:23
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Hát azt biztosan nem választanám, hogy otthon üljek helyette. Ha a gyerekek közösségben vannak, mit akarsz rajtuk rendezni?

Mekkora a kisebb? Ha nagyon kicsi, maradnék négy órában, vagy ha esetleg szeptembertől ovis lesz, akkor addig, aztán mennék nyolc órában.

2023. jan. 4. 10:02
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Ha heti 20 óránál több meló nem fér bele, akkor én megpróbálnám úgy átszervezni, hogy naponta 8 órát dolgozzak. Így 8 óra munkára 1 óra utazás jut 2 helyett, ami időben és pénzben is kedvezőbb.

Emellett beszélnék a HR-rel, hogy a 9 Ft-ot emeljék meg a maximálisan adózás nélkül adható 15 Ft-ra, mindezt alátámasztva azzal, hogy így mekkora kiadással jár neked a bejárás.

Emellett munkakörtől függően megpróbálnám legalább részlegesen home office felé tolni a munkát. Szintén beszélnék a HR-rel, hiszen a home officeolsz, az nekik is költséghatékony. Pl úgy csoportosítod az elvégzendő feladatokat, hog hétfőn és kedden bentről lenyomsz 8 órát, szerdán pedig 4-et otthonról.

Mindezt úgy mondom, hogy nem írtad le, milyen munkakörben dolgozol, szóval csak ötletelek :)

Remélem, sikerül megoldást találnod! Én nem adnám fel a melót, elvégre a pénz mindig jól jön és valóban kell egy kis társasági élet az embernek.

2023. jan. 4. 11:15
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

30 perc az semmi :)

Londonban lakom, itt az emberek 1-2 orakat utaznak egy utra.

En Del -Londonbol Eszakra mentem, 1,5 oras volt az ut , majd 12 oras muszak utan 1,5 ora haza.

2023. jan. 4. 11:19
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
11-es, nyilván metróra gondoltam, ez 8 órában nettó 250 ezer lenne. A mediánbár még nettó 270 ezer.
2023. jan. 4. 11:26
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Ha minden gyerek intézményben van, akkor a lábamat biztos nem lógatnám otthon. A 30 perc szerintem egyáltalán nem sok, őszintén szólva én eddig csak többet utaztam a munkahelyeimre (pedig mindig Bp-en belül laktam és dolgoztam). A pénz kevés. Tudnál olyan munkát találni ami jobban fizet? Ha igen, akkor hajrá. Ha nem, akkor marad ez.
2023. jan. 4. 13:49
 19/20 anonim ***** válasza:
38%
En mar altalanos iskolas 3. os azaz 9 eves koromban egy orat utaztam az iskolaba, ( 10 perc gyalog , 30 perc tavolsagi busz , majd 20 perc gyalog) 30 percnel hova akarsz kevesebbet ?
2023. jan. 4. 14:03
 20/20 anonim ***** válasza:
87%
Ha a gyerekek bölcsibe, oviba vannak, akkor mit kell rajtuk rendezni? Én volt úgy, hogy városon belül is 20-25 percet utaztam munkába, most 40 percet autózok. Minél tovább vagy otthon, annál nehezebb lesz visszamenni dolgozni. Lesz 10-12 év lyuk az önéletrajzodban, idősebb is leszel. És gondolom a férjednek sem könnyű 5 emberre keresni.
2023. jan. 4. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!