Megerőltettem volna a méhem?
Viszont így neked lesznek komoly egészségügyi problémáid. Sehol nem fogod tudni tartani őt, nem csak elől. Meg majd mást sem :/
Jártok valahova a fejtartás miatt?
De, ehhez van koze. Azert, mert van, akinek nem faj es nem okoz gondot (eppen most, aztan kesobb ugye ki tudja), nem jelenti azt, hogy ez egeszseges.
A kriston intimtorna modszer pl nem is ajanlja 4 kilo felett az elol hordozast, mert mar ennyi is oriasi nyomast helyez a szervekre.
Ez okozhat ugye fajdalmat, inkontinenciat, aranyeret, ilyesmiket.
Sajnos nem vagyok hordozasi tanacsado, de mivel akar mar csecsemokortol is mehet a haton hordozas megfelelo eszkozben (de segitseggel kell ilyenkor hatratenni, egyedul nem tudod), ezert gondolom nem akadaly az se, hogy nem tartja meg a fejet. Csakhat megfelelo eszkoz kell hozza.
Hat igen, az emeles es a cipeles se tesz jot.
Nyilvan ezt nagyon sokszor nem tudod kikuszobolni, de akkor mar legalabb ne hordozz rendszeresen es sokaig elol ehhez pluszban :D
Én akkor hordozom, amikor nem tudom letenni és mindenképp cipelnem kéne. Pl. most beteg és ha csinálnom kell valamit felkötöm, mert úgysem tudom nem emelni.
De nem állítom, hogy nekem van igazam, csak egy tapasztalatot mondtam, ha te jobban utánajártál, akkor legyen úgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!