Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megerőltettem volna a méhem?

Megerőltettem volna a méhem?

Figyelt kérdés
Sokat hordozom elöl a 7,5 kilós fiam. Én nem érzem nehéznek, de ma egész nap fájt a méhem, az aranyerem is kijött. Másnál is volt ilyen, hogy megerőltette a méhét? Mit éreztetek? A fiam nemsoká 4 hónapos.
2023. jan. 3. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
7,5 kg-osan már nem kéne elöl hordozni, a saját érdekedben. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
2023. jan. 3. 20:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem kéne, de még nem tudom hátra kötni, mert egyáltalán nem tartja stabilan a fejét.
2023. jan. 3. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Viszont így neked lesznek komoly egészségügyi problémáid. Sehol nem fogod tudni tartani őt, nem csak elől. Meg majd mást sem :/

Jártok valahova a fejtartás miatt?

2023. jan. 3. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem nem ehhez van köze. Én még mindig elől hordozom a 6 hónaposat, mert meg sem tudom kötni hátul, és idegesít, hogy hátul nem látom (egyszer valaki segített hátrakötni). Nekem nem fájt tőle soha semmim, pedig 8.5 kg. Szerintem ez a hordozástól független, de csak tipp, nyilván nem vagyok orvos.
2023. jan. 3. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

De, ehhez van koze. Azert, mert van, akinek nem faj es nem okoz gondot (eppen most, aztan kesobb ugye ki tudja), nem jelenti azt, hogy ez egeszseges.

A kriston intimtorna modszer pl nem is ajanlja 4 kilo felett az elol hordozast, mert mar ennyi is oriasi nyomast helyez a szervekre.

Ez okozhat ugye fajdalmat, inkontinenciat, aranyeret, ilyesmiket.

Sajnos nem vagyok hordozasi tanacsado, de mivel akar mar csecsemokortol is mehet a haton hordozas megfelelo eszkozben (de segitseggel kell ilyenkor hatratenni, egyedul nem tudod), ezert gondolom nem akadaly az se, hogy nem tartja meg a fejet. Csakhat megfelelo eszkoz kell hozza.

2023. jan. 3. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
És emelni szabad a gyereket kézben, csak hordozni nem?
2023. jan. 3. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat igen, az emeles es a cipeles se tesz jot.

Nyilvan ezt nagyon sokszor nem tudod kikuszobolni, de akkor mar legalabb ne hordozz rendszeresen es sokaig elol ehhez pluszban :D

2023. jan. 3. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Én akkor hordozom, amikor nem tudom letenni és mindenképp cipelnem kéne. Pl. most beteg és ha csinálnom kell valamit felkötöm, mert úgysem tudom nem emelni.

De nem állítom, hogy nekem van igazam, csak egy tapasztalatot mondtam, ha te jobban utánajártál, akkor legyen úgy. :)

2023. jan. 3. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:
34%
A mehetett ugyan hogy a jó égbe tudnád megeroltetni?????
2023. jan. 4. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!