Amíg nem tudunk a terhességről addig lehet nehezet emelni vagy megeröltetni magunkat? Vagy inkább legyünk elővigyázatosak?
Most vagyok a ciklusom 30. napján, a napokban meg kellene jönnie. Éppen házat újítunk fel, és hát én is csinálom, amit csak tudok. Pl egy szekrényt vittünk ki, anyósomék is ott voltak, ő kérdezte előtte, hogy nincs-e baba (a cipekedés miatt kérdezte) mondom nem tudok róla.
Mi van ilyenkor?
Elmehet ettől a baba, ha terhes vagyok vagy ilyenkor még nem számít? Mert ugye az alkoholra is mondják például, hogy ilyenkor még nem okoz gondot.
Már lassan egy éve próbálkozunk.
Ez ilyenkor még nem ezen múlik. Vannak akik minden nap a munkájukból vagy a hobbijukból adódóan emlegetnek, vagy csak van egy nagyobb 2 éves akit cipelgetni kell még néha és mégis terherbe esnek.
Aki évekig próbálkozik nem élhet burokban csak azért, mert mi van ha épp most jön össze.
A terhesség nem betegség. Egy teljesen egészséges, nem veszélyeztett terhességnél ugyan úgy csinálhatod, emelheted a napi rutinodban lévő dolgokat.
De te még csak azt sem tudod terhes vagy... Szóval éld az életed a normális tempóban.
Majd ha terhes leszel és az orvos elrendeli, na akkor kell betartani.
Fura lett volna 7 évig vigyáznom magamra xD
Az egészséges életvitel többet segít, minthogy tartózkodj emeléstől, terheléstől.
Nyugodtan csinálhatod.
Az idegeskedés ennél többet árt.
Majd a 7. hónap után óvatosabban.
Köszönöm a válaszokat!
De amúgy azért merült fel bennem, mert nem ez a napi rutinom, hogy szekrényeket emelgetek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!