Mi a véleményetek azokról a párokról, akik csak azért vállalnak/vállaltak 3 gyereket, hogy felvehessék a CSOK-ot?
Én nem írtam olyat, hogy mindenki. Egyről írtam, ami azt jelenti, hogy akad ilyen is.
Oda jutottunk, hogy manapság már rendesen "ciki" 3 gyereket vállalni, mert jön a sustorgás, hogy biztos a csok miatt.
Az is sokat elmond valakiről, hogy ezzel foglalkozik, mintha amúgy érdekelné más gyereke, hogy hogy nő fel.
Az ilyenek mennek el egy földön fekvő mellett az utcán, de ilyenkor hirtelen annyira szuper érzékenyek lesznek szociálisan, hogy szegény 3. gyerek brühühü.
Bohócok.
34-es!
Végülis igazad van, de ez a kérdés nem erről szól, hanem azokról, akik csak a CSOK miatt vállalnak 3 gyereket. Tehát amiről te írtál, arról egy másik kérdést írhatnál ki, ha akarsz.
Mi a véleményetek azokról, akik sustorognak egy 3 gyerekes család láttán, hogy biztos csak a CSOK miatt...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!