Névválasztásban kis segítség?
Pintér vezeték névhez melyik nevet adátok, melyik passzolna hozzá jobban hangzásra? Nem itt fogom "megszavaztatni", csak érdekel mások ízlése. Még azt megköszönném ha írnátok egy listát a lent említett nevekről, hogy melyik az amelyiket adnátok és melyiket nem és hogy miért. Ja külön a neveket NEM KELL véleményezni, csak annyit kell válaszolni, hogy melyik illene a vezetéknévhez a legjobban. :) Mertem írni néhány kicsit merészebb nevet is mert igaz nem olyan népszerűek itt de nekem mégis tetszik és hátha azok is jól mennének hozzá pl.Violetta, Prudencia.
Eszter, Petra, Emese, Patrícia, Ágnes, Hajnalka, Diána, Jázmin, Lilla, Marcella, Miléna, Nikolett, Noémi, Prudencia, Szabina, Szilvia, Szófia, Vanda, Violetta, Júlia, Johanna, Kincső
Ezekkel passzol a legjobban
Jázmin, Marcella, Miléna, Nikolett, Júlia,
Szerintem jók: Eszter, Petra, Emese, Patrícia, Ágnes, Hajnalka, Lilla, Nikolett, Noémi, Szilvia, Violetta, Júlia, Johanna
Ebből a Pintér Ágnes és a Pintér Eszter a leginkább tucat hangzású név szerintem, a Petra és a Patrícia az alliteráció miatt jól illik a vezetéknévhez, a Lilla, Noémi, Szilvia, Júlia, Johanna lágyítja a kicsit pattogósabb vezetéknevet, a Nikolettet inkább Nikoletta formában adnám, a Violettához hasonlóan, kicsit nőiesebb, lágyabb összhatást eredményez szerintem.
A többi nekem nem hangzik jól a vezetéknévvel, a Prudencia egyenesen nevetséges.
Nekem ezek tetszenek a legjobban:
Pintér Júlia
Pintér Kincső
Pintér Emese
Nekem még tetszik, csak nincs felsorolva:
Pintér Bodza
Pintér Zoé
Pintér Dorka
Pintér Róza
Pintér Bella
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!