Száraz vezetéknév mellé lány nevekben segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Még nem tudjuk a babánk nemét,hiszen még nagyon az elején járunk,de már a névválasztást szeretnénk letudni,van egy 2,5 éves kisfiam,ő Áron.Sajnos nagy zűr lett a családban a névválasztásból,ezért úgy döntöttünk hogy csak én,és a férjem véleményét számítjuk be,viszont nekünk konkrét elképzelésünk még nincsen.2021. aug. 8. 09:47
1/16 anonim válasza:
Evelin, Bianka, Blanka, Réka, Norina, Karola, Kamilla
2/16 anonim válasza:
Száraz Emília
Száraz Johanna
Száraz Daniella
Száraz Olívia
Én mindenképpen hosszabb, lágyabb hangzású keresztnevet adnék
5/16 anonim válasza:
Mi köze a csaladnak a gyerek nevéhez? Ez s ti dontesetek! Sztem is Bianka a szép név fiuba meg száraz Gedeon :D
6/16 anonim válasza:
Bettina, Melinda,
Barnabás, Bertalan, Dániel
7/16 anonim válasza:
Tessék bepötyögöd a kritériumokat, a vezetéknevet és hopp már is generálja a neveket.
De nehéz volt guglizni.. 🙄🤔
8/16 A kérdező kommentje:
7,Én a személyes véleményekre voltam kíváncsi nem pedig egy gépre,ami mindegyik vezetéknévhez ugyan azokat a neveket dobja ki
2021. aug. 8. 14:53
9/16 anonim válasza:
Végtére is a család ne szóljon bele, nem vagytok kíváncsiak a véleményükre, de tök random ismeretlen arctalan embereknek a véleménye érdekel,hogy hogyan hívják majd a gyereked.
Nem gáz..
10/16 anonim válasza:
Száraz Izabella, Dorina, Noémi, Lia
Száraz Máté, Martin, Botond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!