Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Idézettel szeretnék a meglepni...

Idézettel szeretnék a meglepni a szülőket hogy babát várunk. Ezt karácsonykor szeretnénk odaadni. Esetleg aki szeret verset írni segítene nekem?

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy utaló vers vagy idézet legyen hogy ne az első szónál jöjjön rá hogy mire akarunk kilyukadni.

Ez jó ötlet nem?

2010. okt. 2. 09:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hát erre a dokira én is kiváncsi lennék, azonnal megkeresném!
2010. okt. 2. 12:39
 12/20 A kérdező kommentje:
az orvosom és nagyon jó orvos.sok vizsgálaton átestem
2010. okt. 2. 12:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kis verset írt a kedves válaszoló!
2010. okt. 2. 13:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Szép verset írtam igen!!De nem esett le hogy még nem is terhes!!:(

Olyan hülyén érzem magam!!Mintha átvertek volna!......

2010. okt. 2. 13:05
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Kívánom neked a legjobbakat, de azért ne éld bele magad ennyire előre a dologba, nehogy óriási csalódás legyen a vége!

Tudjuk (és nyilván ezzel a dokid is tisztában van), hogy abban az esetben, ha minden tökéletesen stimmel mindkét félnél és tökéletes az időzítés, akkor is csak 20% az esély a teherbeesésre egy ciklus alatt. Szóval azért mérget ne vegyél erre a jövő szeptemberre és ezt most tényleg nem rosszindulatból írom!

Sok sikert nektek!

2010. okt. 2. 14:56
 16/20 eszo ***** válasza:

na, ez jóó..olvasom a kérdést, és az elején a kedves kommentet, meg versikét..erre kiderül, hogy még nem is terhes a kérdező..érdekes!

én is csak annyit mondanék, hogy legyen szerencséd, és sikerüljön mihamarabb az a baba..de azért azt tudd, hogy baromi ritka,sőőőt csoda, ha elsőre összejön!

azt kívánom neked, hogy szeptemberre a karjaidban tarthasd a babád!

mindenesetre lelkiekben készülj arra is, hogy nem biztos, hogy ilyen egyszerűen jön majd!

kívánom, hogy sikerüljön, amit elterveztél! :-)

2010. okt. 2. 15:27
 17/20 anonim ***** válasza:
nekem is azt mondta a doki hogy minden rendben van és hogy nem esz semmi gond hogy ha szeretnénk babát na ez volt4 éve és jasnos még mindig nincs babánk de lehet nekem is olyan orvos kéne mint a tied!a versike költőnek üzenem hogy azért nagyon ügyes vagy és kreatív!Tényleg
2010. okt. 2. 15:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom hogy ha valaki ennyire eltervezi hogy még a dátumot is tudja mikor fog megszületni a nemlétező babája az biztos hogy nem lesz akkor terhes. Szerintem nem kell kisérteni a sorsot. Aztán majd csak 4 év mulva adod át a versikét. Miért nem elég akkor kitalálni ha már terhes vagy???
2010. okt. 2. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja! Az elején én is nagyon lelkes voltam 2,5 évvel ezelőtt! És már ott tartunk, hogy csak lombikkl lehet babánk. Hozzáteszem én valahogy éreztem, hogy nekünk nehezen lesz, mert mindenünk megvolt. És én arra gondoltam, hogy baba meg nehezen lesz és tessék, ráadásul ezt ki is mondtam a férjemnek.
2010. okt. 3. 10:35
 20/20 anonim ***** válasza:

Mi biztositék, hogy sikerülni is fog addigra???

Nagyot lehet ám pofára esni hidd el.

2010. okt. 3. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!