Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen az a lánynév, hogy...

Milyen az a lánynév, hogy Doroti, ti adnátok ilyen nevet?

Figyelt kérdés

2022. dec. 21. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%

Nem a Dorottya angolos verziója, hanem a Dorottya a Dorothy magyar átirata...

Nekem is kicsit fura, de most van egy Doroti-baba a környezetemben, és megszoktam. Szerintem 5 év múlva teljesen elfogadott lesz, szemöldököd se fog rándulni, mint ahogy már megszoktuk a Zsanettet is pl (Jeanette)

2022. dec. 22. 07:56
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nagyon szép hangzása vna, csak így , magyarosan leírva, magyaros környezetben kicsikét nekem becenévszerű.

Dorotina -nevet viszont mindenképppen adnám nagyon szívesen, mert így viszont nem is tűnik befejezetlennek, nem is becenévszerű, hanem cool név, klassz név, király név, jó név.

Szóval én Dorotina pl nagyon szívesen lennék. Simán Doroti annyira nem, de még az se rossz igazából, de szóval, szerintem, nekem, kicsit becenévhatású.

Szóval a Dorotina cool ! :):)

2022. dec. 22. 11:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12 szerintem a Dorotina túl van már alkotva, csicsás.

Dorotinabella

2022. dec. 22. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13-nak: Szerintem még a Dorotinabella is menő. :):)
2022. dec. 22. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:
*Jó, mondjuk a közepe hasonlít picit valamihez; de önmagában véve így jól hangzik. :):)
2022. dec. 22. 12:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég gagyi így leírva.
2022. dec. 22. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb, de van ennél ezerszer rosszabb név is. Szerintem is pár év múlva egyre több ilyen nevek lesznek, és nem lesz fura.
2022. dec. 23. 23:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor inkább, már Dorottyát vagy Dórit.
2022. dec. 26. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!