Miért akarunk, miért vállalunk gyerekeket ha húsz huszonöt év múlva úgyis kirepülnek?
Figyelt kérdés
Párom gyereket szeretne de én nagyon nem, szerintem baromi sok pénzbe kerül, nehézség, hatalmas felelősség, és megvalljuk be kényelmes emberke vagyok és utána ha gyereked van saját életed nincsen, az egész életed a gyerekről fog szólni, aztán húsz huszonöt év múlva már ciki anyukáddal apukáddal mutatkozni, jó ha egy hónapban egyszer meglátogat, Sőt lehet egy évben egyszer csak2022. dec. 19. 21:11
11/18 anonim válasza:
Minek vállalsz állatot, rengeteg pénz ,idő és 10 év múlva meghalnak szegények.
12/18 anonim válasza:
Amint öntudatra ébredsz máris felmerül a kérdés, hogy minek végigélni 75+ évet, amikor úgy is kampec a vége. Ez a tipikusan "minek eszel, ha úgyis éhes leszel" kérdése. Mert jólesik. Ennyi a válasz. Mert szeretni jólesik. Mert élni jó. A kaják meg finomak. Mert ez van. Vagy a nagy büdös semmi.
13/18 anonim válasza:
Most akkor az a baj, hogy "az egész életed a gyerekrôl szól", vagy az, hogy "húsz év után kirepülnek"?
14/18 anonim válasza:
Anyádékat is kérdezd meg, miért vállaltak téged, ha baromi sok pénzükbe kerültél, nem volt miattad saját életük, még cikik is lettek neked és a végén úgyis kirepültél.
15/18 anonim válasza:
Azért, hogy abban a 20-25 évben megkeserítsék az életed. Nem tudsz mellettük másra figyelni, elhízol, szabadidődnek lőttek, stbb..
Ezért sincs gyerekem.
16/18 anonim válasza:
Legtöbben itt amúgy is pszichés betegek és sz*r szülők, akik az arctalan fórumon élik ki a nagypofájúságukat, mintha számítana bármit az elcseszett nevelésű gyereküknél vagy a rossz párkapcsolatukban.
17/18 anonim válasza:
#15 végre egy normális válasz, amin fel is nevettem 😂💖
18/18 anonim válasza:
akkor miért élsz ha x év múlva meghalsz? légy azonnal öngyilkos!
...iq fighter...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!