Jóska, vagy Deutsch elleni támadások nem merítik ki az
antiszemitizmus fogalmát?
Figyelt kérdés
Érdekes, amikor Soros Gyurkát támadta a Fidesz, és a balosok összes érvét megcáfolták, akkor a libsik rögtön azzal jöttek, hogy Soros-t a zsidó származása miatt támadják, Hitleri propagandával. Most meg az "Ellenzék" támad szintén két zsidó származású politikust, a "deviáns, drogos, homoszexuális, felforgató, szexőrült" zsidó Hitleri képével.
Szerintem Szájer nem zsidó gyerek. Legalább is én még nem láttam soha a zsinagógában, szemben mondjuk Tompikával, akit meg igen.
2020. dec. 2. 12:56
2/9 A kérdező kommentje:
Nem maga Szájer vallotta magát zsidó származásúnak egy EU-s vitában? Persze attól még hazudhatott is, vagy az én emlékezetemben van a hiba.
2020. dec. 2. 13:05
3/9 anonim válasza:
Sorossal kapcsolatban szerintem nem cafolt meg semmit a jobboldal.
Nem a szarmazas lenne a lenyeg nyilvan, hanem az adott egyen viselkedese, munkaja, stilusa, amit minositeni lehet.
Deutsch, Demeter es Szajer szamara ez mindenkepp bukast jelent minden szinten.
2020. dec. 2. 13:21
4/9 A kérdező kommentje:
Valóban, nem is voltak érvek, csak egyszerűen kiderült a tényekből, hogy a jobboldalnak van igaza. Mondjuk Orbánt is Soros nevelte ki, szóval sz@r az egész, úgy, ahogy van.
2020. dec. 2. 13:25
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy szar.
Az osszes ilyen szelkakas politikustol meg kene szabadulni, oldaltol fuggetlenul.
Nagyon hiteltelen es ez a Szajer ugy marha nagy leboges a kereszteny-konzervativ ertekeket hirdeto fidesznek.
2020. dec. 2. 13:35
6/9 Deák Dominik 2020 válasza:
A sorosozás azért tekinthető antiszemitának - ahogy ez többször el lett mondva akkor is, csak süket fülekre talált, ahogy most se fogja érdekelni a kérdezőt - , mert erősen a két világháború közötti antiszemita propagandára hasonlított több eleme.
Remélem érthetően elmagyaráztam. Ha nem érted, kérdezz :)
2020. dec. 2. 14:10
7/9 anonim válasza:
6
Domi, attól hogy te például egy majomra hasonlítasz, még nem vagy majom, ugye?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!