1/21 anonim válasza:
Sosem hallottam róla. Nem különösebben tetszik.
2/21 A kérdező kommentje:
Pedig létezik:
"A Csobilla ismeretlen eredetű újabb névalkotás, talán a Csobánc vagy Csobánka helynevek hatására."
2022. dec. 19. 14:59
3/21 anonim válasza:
Sose halottam,
Nem tetszik, sosem adnám.
4/21 anonim válasza:
Az összes nevét fel fogod sosrolni?
5/21 anonim válasza:
Hogy szívassuk meg a gyereket level 200...
6/21 anonim válasza:
"A Csobilla ismeretlen eredetű újabb névalkotás, talán a Csobánc vagy Csobánka helynevek hatására."
Csak adok egy ötletet a következő kérdésedhez Krisztian, Csobánka női név is létezik de attól, hogy létezik még nem kell megszivatni a gyereket...mellesleg nem hiszem, hogy tényleg gyereknek keresel neveket előző kérdéseid alapján, ja és ha trollkodni akarsz rejtsd el a nevedet...
7/21 anonim válasza:
Új felhasználónevet keresel? Nagyon gáz vagy. A moderátoroknak sokkal jobban oda kellene figyelni az ilyen idiótákra és bannolni őket.
8/21 anonim válasza:
Te egy nap hány neves trollkérdést írsz ki?
9/21 anonim válasza:
Ismertem egy Csete Csobilla nevű fogorvost. Előtte ezt a nevet a Hupikék törpikékben halottam,ott volt a patak neve Csobilla-patak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!