Mi a véleményed ezekről a fiúnevekről? Adnád?
Figyelt kérdés
Nem becenév, hanem rendes név, ilyen formában anyakönyvezhetőek:
Jóska, Jankó, Lóci, Miska, Palkó
2022. szept. 25. 07:52
1/28 anonim válasza:
Nem, nem tetszenek a becenév típusú nevek, így pl nőiben sem a Lili, Fanni
2/28 anonim válasza:
Nem. Ezek még normál formában sem igazán jöhetnének szóba (habár a Lóciról fogalmam sincs, mi akarnak lenni), de becenevet adni szerintem nagyon nem jó ötlet, borzalmasan hangzanak.
3/28 anonim válasza:
A Lóci a Lőrinc becezese. Szabó Lőrinc becezte így a fiát. Lóci-versek biztosan mond valamit? Lóci óriás lesz?
4/28 anonim válasza:
HA csak ezek közül lehetne választani, akkor a Lócit adnám. Egyébként nem tetszenek az ilyen nevek.
5/28 anonim válasza:
Így becenévként nem, viszont rendes alakban tetszenek, úgy adnám.
6/28 anonim válasza:
Nem akarnék idiótát csinálni a gyerekemből, aki egyszer felnőtt férfi lesz. Szóval nem.
7/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek ezek a nevek. Inkább mást választanék.
Eredeti, tehát nem becenév formájuk sem tetszik igazán.
8/28 anonim válasza:
Nem adnám én sem. Kiskorában még cuki is lehet a Lóci pl. de amikor felnőttként bemutatkozik, mondjuk orvosként, hogy “Jó napot, Dr. Kovács Lóci vagyok” akkor pislognék nagyokat..
9/28 anonim válasza:
"A Lóci a Lőrinc becezese. Szabó Lőrinc becezte így a fiát. Lóci-versek biztosan mond valamit? Lóci óriás lesz?"
A verset ismerem, de soha nem tudtam, ez minek a becézése!
10/28 anonim válasza:
Katasztrófa.
Ki az a hibbant, aki engedélyezi ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!